Öğrenci Kariyeri Banner

Heyecanla Beklenen 27. EMÖS Etkinliği 4-8 Şubat'ta İTÜ'de

Heyecanla Beklenen 27. EMÖS Etkinliği 4-8 Şubat'ta İTÜ'de

İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından bu sene yirmi yedincisi düzenlenen İTÜ EMÖS (Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu) her sene iş ve teknoloji trendlerine uygun olarak belirlenen bir ana tema etrafında şekillenen Türkiye’nin en geniş kapsamlı öğrenci etkinliğidir. İTÜ EMÖS; Türkiye’nin dört bir yanından başta endüstri mühendisliği öğrencileri olmak üzere birçok bölümden öğrenciyi bir araya getirir, beş gün boyunca öğrencilerin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayan gündüzleri ve akşamları ile dolu dolu geçen bir etkinliktir. 103 üniversite ve 96 bölümden 2600’ü aşkın katılımcının ağırlandığı İTÜ EMÖS, bünyesinde açılış kokteyli, oturumlar, kariyer atölyeleri, akşam eğlenceleri ve kapanış fasılını bulunduruyor.


27. İTÜ EMÖS'te bu yıl "Düello Çağı" ana teması çerçevesinde "Society 5.0, Agility, Lean Manufacturing, Digital Marketing, Humanized Big Data, Blockchain" konuları işlenecek. İnsanoğlunun tarihin başlangıcından itibaren olan varlığı gelişimini sürdürmekte, her geçen gün yaşamımıza yenilikler eklenmekte. İnsanlık, yapay zeka ile mücadele içinde olduğu yeni bir dijital dünyada yaşamını sürdürmekte. Peki bu mücadeledeki gelişmeler ve süreçler neler? Yapay zekalı robotlar insanların yerini alabilecek mi? Yoksa insan ile yapay zeka birbirine entegre olup bize çok daha güzel bir hayat mı sunacak? İki taraftan biri kazanacak mı, her şey bizim elimizde mi? İnsan ve gelişen dünyamızdaki teknoloji arasındaki ilişkiyi temsil eden ana temamız çerçevesinde yapılacak konuşmalarda bu soruların tümüne yanıt bulacağımız ve içinde bulunduğumuz "Düello Çağı"nı çok daha iyi anlayacağımız 27. İTÜ EMÖS'te sen de yerini al! Unutma, bu oyunda hiçbirimiz seyirci değiliz!


Kayıt için http://www.ituemos.com/ adresine git!


post


*Etkinlik programı ve konuşmacılar ileride İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü sosyal medya hesaplarından açıklanacaktır.


**Etkinlik sertifikalıdır.


***Etkinliğe okul, bölüm, sınıf ayrımı olmadan bütün öğrenciler davetlidir.


****Detaylı bilgi için İTÜ EMK sosyal medya hesaplarından bize ulaşabilir veya kendi üniversitenizdeki EMÖS Temsilcisi’ne danışabilirsiniz.


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.