Öğrenci Kariyeri Banner

Hepsiburada.com Dünyaya Açılıyor

Hepsiburada.com Dünyaya Açılıyor
E-Ticaret Platformu Hepsiburada, ‘hepsiyurtdışından’ adını verdiği çalışmasını duyurdu. Türkiye de ilk kurulan e-ticaret sitelerinden olan ve günden güne hacmini büyüten hepsiburada.com yurt dışındaki ürünlere kolay ulaşımın sağlandığını bildirdiği yeni hizmetini duyurdu. Hepsiyurtdışından ile Türkiye’de ki kullanıcılar, bulunamayan ürünlere yurt dışından ulaşılabileceğini bildirildi.

Yapılan açıklamada, “Türkiye’de bulunmayan ürünlere güvenle, kolay, ekonomik ve hızlı bir şekilde ulaşılması amaçlanıyor.  Hizmet kapsamında oto aksesuarlarından spor/outdoor ürünlerine, kozmetikten teknoloji ürünlerine, modadan ev ve mutfak gereçlerine kadar binlerce farklı ürüne ulaşılabilecek” denildi. Açıklamanın devamı şu şekilde: “Hepsiburada’nın resmi web sitesinden, kampanyalar ardından da hepsiyurtdışından sayfasına gidilerek hizmete ulaşılabilir. Ayrıca Hepsiburada platformundaki herhangi bir ürün detay sayfasında görülebilen hepsiyurtdışından etiketiyle de yurt dışından sipariş edilebilecek ürünler kolayca ayrıştırılabiliyor. Beğenilen ürünler sepete eklendiğinde gümrük vergisi otomatik olarak hesaplanıyor ve yurt dışından gelecek ürünler için ekstra bir kargo ücreti ödenmiyor. Satın alma ve sonrası tüm süreçlerde müşteriler Hepsiburada’nın hizmet standartları ve güvencesiyle kaliteli bir yurtdışı alışverişi deneyimi yaşıyor.”

2

Hepsiburada kullanıcılarını şimdiden heyecanlandıran hizmet açılmış durumda. En çok merak edilen sorulardan biri de kargo ücreti nasıl olacak. Şirketten yapılan açıklamada bu konuya da değiniliyor. Yapılan alışverişlerdeki gümrük vergilerinin gerçek zamanlı olarak hesaplandığını ve yurt dışı alışverişlerde ortaya çıkan ekstra kargo ücretinin de müşterilere yansıtılmayacağı bildirdi.

Şeffaf ve güvenilir ticaret anlayışını korumaya çalıştıklarına dair bilgiler yer aldı. “Yurt dışından yapılan alışverişlerin A’dan Z’ye her adımının şeffaf ve takip edilebilir olması sağlanıyor. Satın alınan ürünlerin niteliklerinden içeriklerine, gümrüklendirmeden kargolamaya kadar olan tüm aşamalar takip edilebilir ve belgelenebilme özelliğine sahip. Hizmet aynı zamanda yurt dışından alışveriş sürecinde yer alan tüm aktörlerin vergi yükümlülüklerinin doğru ve zamanında ödenmesini sağlayan alt yapıya da sahip” değinildi.

3

Hepsiburada.com 2001 yılında 100 bin dolar ile bir apartman dairesinde Doğan Holding tarafından kuruldu. Şirketin bilinen ilk CEO’su ve kurucu ortaklarından biri Kaan Dönmez’dir. Şirket kısa zamanda gelişti ve bugün aylık 8 milyondan fazla ziyaretçi takip ediyor. Bugün online alışverişte 30 kategoride 12,7 milyonun üzerinde ürün satışı yapmaktadır. Site aynı zamanda pek çok ödüle layık görüldü. 2011, 2012 ve 2013 yıllarında Türkiye’nin en sevilen markası, 2013 yılında ise Yılın E-ticaret Sitesi seçildi.

 

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.