Öğrenci Kariyeri Banner

Harvard'tan Ücretsiz ve Sertifikalı Python Eğitimi

Harvard'tan Ücretsiz ve Sertifikalı Python Eğitimi

Harvard Üniversitesi, dijital dönüşüme uyum sağlayarak, ücretsiz öğretim programlarını tüm dünyaya açtı.

Harvard maddi, manevi ve eğitime para vermek istemeyip öğretim görmek isteyenler için ücretsiz eğitim programını paylaştı. Herkesin daha fazla bilgi öğrenmesini ve kazanç gücünü artırmasını yönelik çok sayıda ücretsiz çevrimiçi kurs sitede mevcuttur. Derslerin çoğunda Harvard'lı hocalar ders vermektedir. Açık sertifika programıyla katılımcılar için hazırlanan online test platformu ve sınavları bulunuyor. 

Yapay Zeka'da Python Ne İşe Yarar? 

Yapay Zeka'da Python Ne İşe Yarar? 

Yapay zeka, insanların bilgi ve birikimlerini karşılayan bir sistemdir. Yapay zeka , sorun çözme ve öğrenme gibi insanların diğer insanlar ile ortak kavramsal özelliklerini bünyesinde bulunduran akıllı makinelerdir. Yapay zeka da Python dilini öğrenmek önemli bir noktadır. Dinamik ve kolay öğrenilen bir sistemdir. Çok geniş devam eden kütüphaneye sahiptir. Dinamik veri yapısı vardır. Kodun okunabilirliği de ön plandadır. Harvard ise Python dilini öğrenebileceğiniz eğitim programını sizler ile paylaşmıştır. 

Harvard'ın Araştırmalar İçin Python'ı Kullanma Eğitimi 

Harvard'ın Araştırmalar İçin Python'ı Kullanma Eğitimi 

Bu kursta, Python'daki giriş ve ileri düzey kursların içeriğini doldurmaktadır. Pek çok mükemmel Python giriş kursu mevcut olsa da, çoğu tipik olarak Python becerilerinizi araştırma projelerine uygulamanız için yeterince derine inmemektedir. Kursta, Python'ın 3 dilinin temellerin gözden geçirdikten sonra, araştırma ortamlarında yaygın olarak kullanılan araçları öğreneceksiniz. 

Rehberli bir giriş ve daha bağımsız derinlemesine keşif kombinasyonunu kullanarak, bilimsel genişlikleri ve farklı Python özelliklerini kapsamaları için seçilen çeşitli vaka çalışmaları ile yeni Python becerilerinizi geliştireceksiniz. Kursun bu çalışması, gözden geçirilmiş değerlendirmeleri ve makine öğrenimi üzerine yeni bir modülü içermektedir. 

Harvard Üniversitesi Ücretsiz Kurslar

Bu ders, farklı disiplin alanlarında altı vaka çalışmasından oluşur. Python'ın araştırma becerilerini uygulama fırsatları sunmaktadır. 

Kurs dili ingilizcedir. 5 haftada olan bu ders, haftada 4-8 saat arası sürmektedir. Sınavlarınızı verdikten sonra sertifika almak isterseniz belli bir ücret ödemeniz gerekmektedir. 

Harvard'ın araştırmalar için pythonı kullanma eğitimi için tıklayın.


Şevval Köksal

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.