Öğrenci Kariyeri Banner

Haluk Levent'ten Öğrencilere Ücretsiz Yurt Müjdesi!

Haluk Levent'ten Öğrencilere Ücretsiz Yurt Müjdesi!

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, üniversite öğrencileri için büyük bir girişime imza attı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Levent, İstanbul Sütlüce'de ücretsiz kız yurdu yapılacağını paylaştı.

Rock müziğinin sevilen isimlerinden Haluk Levent, uzun süredir kurucusu olduğu AHBAP derneği ile birçok destek projesi gerçekleştiriyor. Müzik kariyerinin yanı sıra yardımseverliği ile gündeme gelen ve Türkiye’nin en güvenilir isimleri anketlerinde ilk sıralarda yer alan Levent, öğrenciler için güzel bir projeye imza attı.

4 Yıl Boyunca Hiçbir Ücret Almayacak!

Son dönemde üniversite öğrencilerinin yaşadığı en büyük sorunlardan biri olan barınma sorunu için AHBAP derneği de kolları sıvadı. Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile İstanbul Beyoğlu Sütlüce’de bir öğrenci yurdu açmak için çalışmalara başladıklarını, 200 kişilik kapasitesi olan yurt için öğrencilerden 4 yıl boyunca hiçbir ücret alınmayacağını belirtti.

Şu an yalnızca kız yurdu açılacağını duyuran Levent, ilerleyen dönemlerde de bir erkek yurdu açma hedeflerinin olduğunu söyledi. Haluk Levent ve AHBAP derneğinin öncülüğünde yapılacak kız yurdu, 29 Ekim 2023’te açılacak.
 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.