Öğrenci Kariyeri Banner

Green Business Summit Başlıyor!

Green Business Summit Başlıyor!

Türkiye'nin İlk ve Tek İş Dünyasında Sürdürülebilirlik Zirvesi BÜYAK'tan!

1982’den beri Boğaziçi Üniversitesi’nin en büyük kulüplerinden biri olan Boğaziçi Yöneylem Araştırma Kulübü'nden, iş dünyasını yeşillendirecek yeni ve öncü bir etkinlik geliyor: Green Business Summit!

İklim krizi, pandemi ve bu konularda artan farkındalık şirketleri günbegün daha fazla sorumluluk almaya yönlendiriyor. Daha yaşanabilir ve iyi bakılmış bir dünya için bireylerin yalnızca kendilerini değil, şirketleri ve devletleri de sorgulamaya başlaması ise günümüz iklim sorunlarına kaçınılmaz bir çözüm konumunda. Bu bağlamda gelecek konusunda ortak kaygıları paylaşan, şirket temsilcilerinin ve iş dünyasında önde gelen isimlerin iklim krizine yaklaşımlarını öğrenmek isteyen herkes için Green Business Summit, iş dünyasında sürdürülebilirlik ve iklim eylemi zirvesi olarak bu yıl ilkiyle BÜYAK tarafından düzenleniyor.

2 Mayıs'ta sertifikalı ve herkese açık olarak online platformlarda gerçekleştirilecek etkinlik; paneller, seminerler ve atölyelerle alanında önde gelen birçok şirketin ve ismin konuya bakışını ve deneyimlerini açıkça katılımcılara sunuyor. BÜYAK’ın bir ilki gerçekleştirdiği Green Business Summit, iklim krizi gerçekliğinde aktif yer almak ve iş dünyası özelinde sürdürülebilirliği deneyimlemek isteyen herkesi bekliyor!

bit.ly/gbs_buyak adresinden kaydını oluşturabilir, daha fazla bilgi için instagram.com/greenbusinessummit sayfasını ziyaret edebilirsin!


 


Yağız Çakmak

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Yağız Çakmak..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.