Öğrenci Kariyeri Banner

Genç Türkiye Zirvesi Başvuruları Başladı!

Genç Türkiye Zirvesi Başvuruları Başladı!
Türkiye'nin 81 ilinden ve 165 ülkeden seçilmiş 3000 üniversite öğrencisi ve genç profesyonelin katılacağı Genç Türkiye Zirvesi ''12-14 Mayıs 2017'' tarihleri arasında, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde 5. kez gerçekleşecek!

Genç Türkiye Zirvesi; ülkemizin toplumsal sorunlarına bilimsel açıdan yaklaşmak ve gelecek hedeflerine katkı sağlamak amacıyla 2013 yılından itibaren düzenlenmektedir. Her yıl ülkemizin 81 ilinden ve dünyanın 165 ülkesinden seçilmiş stratejik vizyon sahibi; yaklaşık 3000 genç bir araya getirilerek, onlara kendilerini geliştirme olanağı sağlanmaktadır.

GENÇ TÜRKİYE 7

“Lider Ülke, Genç Türkiye” vizyonuyla 2013 yılında yola çıkan Genç Türkiye Zirvesi, 2014’te “İnovatif Düşün, Geleceği Yönet”, 2015’te “Girişimci Genç, Güçlü Türkiye” ve 2016’da “Türkiye’nin Geleceği Bilgi Gençliği” sloganlarıyla  gençlere yön vermeye devam etmiştir.

Her yıl güncel ve stratejik temaların işlendiği Genç Türkiye Zirvesi; 2017 yılında “Dijital Dönüşümü” esas alarak tasarlanmıştır.

Dijital dönüşüm; kurum, şirket veya yapıların dijital çağa uygun stratejik planlamalarla ve akıllı teknolojilerin iş süreçlerine entegrasyonu ile tüm yapılarında görülen gelişme aşaması olarak tanımlanmaktadır. Bu kapsamda; yeni temel teknolojilerin gelişimi, yeni iş modellerinin oluşturulması, iş süreçlerinin akıllı hale gelmesi, kullanıcı deneyiminin iyileştirilmesi, ürünlerin yeniden tanımlanması gibi kavramlar ortaya çıkmaktadır.

genc_turkiye_zirvesi_basladi_1428660157_5035

Zirve; “Dijital Dönüşüm ve Güçlü Türkiye” sloganı ile 12 – 14 Mayıs 2017 tarihlerinde, üniversite öğrencilerini ve genç profesyonelleri İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde 5. kez bir araya getirecektir.

Genç Türkiye Zirvesi beşinci yılında T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi stratejik ortaklığı ile gerçekleştirilecektir.

Genç Türkiye Zirvesi Ekibi, ülkemizin toplumsal sorunlarına bilimsel açıdan yaklaşmanın ve çözüm üretmeye çalışmanın ülke kalkınmasına katkıda bulunacağına gönülden inanmaktadır. Evrensel değerlere bağlılığı, uluslararası standartlarda bilgi üretimi, gelişime ve değişime ayak uydurması ve dinamik kadrosu ile güçlü bir gelecek vizyonu için hazırlanmaktadır.

Genç Türkiye Zirvesi Hakkında Bilgilendirme

.18-35 yaş aralığındaki üniversite öğrencilerine ve genç profesyonellere açıktır.

.Başvuru süreci ''Ön Başvuru'' ve ''Kesin Kayıt'' olmak üzere iki aşamadan oluşmaktadır.

.Ön başvuru yapmak ücretsizdir.

.Değerlendirme sonucu olumlu açıklanan katılımcılar seçmiş oldukları katılım türüne göre oluşan bedeli ödeyerek kesin kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

.Etkinlik sonunda katılım belgesi verilecektir.

.Ön başvurular için son tarih: 12 Mart 2017, 23:59'dur.

Kayıt Linki: http://gencturkiyezirvesi.org/gtz-on-kayit.php

 

 

 

 

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.