Öğrenci Kariyeri Banner

Genç Albaraka Akademisi

Genç Albaraka Akademisi
albaraka

 

GENÇ ALBARAKA AKADEMİSİ
Genel Nitelikler



Uluslararası bir finans grubunun Türkiye iştiraki olan Albaraka Türk Katılım Bankası, Genel Müdürlük ve Şubelerinde görevlendirilmek üzere;

[ad name="Google Adsense"]
.Üniversitelerin örgün eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilgiler, İktisat ve İşletme Fakültelerinin dört yıllık bölümleri, Hukuk Fakülteleri, Mühendislik Fakülteleri, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar, Psikoloji vb. bölümlerinin üçüncü ve dördüncü sınıfında okuyan veya Yüksek Lisans ve Doktora eğitimleri devam eden,
.Faizsiz bankacılık alanında çalışmaya istekli,
.Okul döneminde hafta içi en az 2 tam gün çalışabilecek,
.Önceki dönem derslerini başarı ile tamamlamış,
.Analitik düşünme yeteneğine sahip,
.Çok iyi derecede İngilizce bilen,
.Ekip çalışmasına yatkın,
.Yazılı ve Sözlü iletişimi güçlü,

Genç Albarakalı aramaktadır.

Not: Başvuruda bulunan adaylar arasından yapılacak değerlendirmeler neticesinde başvurusu uygun bulunanlar yazılı sınava davet edilecektir. Yazılı sınavı kazanan adaylar ile mülakat yapılacak, mülakatta başarılı olanlar Genç Albaraka Akademisine katılabileceklerdir.
İLANA BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN 


BENZER STAJ İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İSTİYORSANIZ SAYFANIN ALTINDA YER ALAN FORMU DOLDURABİLİRSİNİZ. FORMU GÖRÜNTÜLEYEMİYORSANIZ BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.