Öğrenci Kariyeri Banner

Geleceğin Liderleri Liderlik Kampı'19'da Buluşuyor

Geleceğin Liderleri Liderlik Kampı'19'da Buluşuyor
TOBB ETÜ Endüstri ve Verimlilik Topluluğu tarafından  düzenlenen ve düzenlendiği her yıla damga vuran Liderlik Kampı etkinliği Türkiye'nin dört bir yanından gelecek öğrencilere dolu dolu bir üç gün geçirmeyi vaat ediyor.

Günümüz liderleriyle katılımcıları bir araya getirmeyi amaçlayan Liderlik Kampı 13-14-15 Mart tarihlerinde TOBB ETÜ Konferans Merkezi'nde katılımcılarını bekliyor. Liderlik Kampı’19 katılımcıları üç gün boyunca alanında uzman, lider vasıflı kişilerin deneyimlerini ve bilgilerini paylaşacağı oturumları  ve bu isimlerle  tanışma  fırsatını bulacak. Ayrıca  büyük şirketlerin sorunlarının çözümlendiği ve çözüm önerilerinin sunulduğu  ve  mülakat simülasyonlarının yer aldığı workshoplar düzenlenecektir. Profesyonel hayat ve liderlik hakkında bilgi ve tecrübe sahibi olmayı amaçlayan oturumlar yanı sıra Vaka Analizi Yarışması'nın dışında katılımcılar üç gün süren bu kamp sürecince Ankara'nın birbirinden güzel mekanlarını keşfetme fırsatı bulacaktır.

Liderlik Kampı’19 katılımcılarını bekliyor!

Daha detaylı bilgi edinmek ve kayıt olmak için linke tıklayınız.

liderlik-kampi-program

Kaynak

Görsel Kaynak 1

Görsel Kaynak 2

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.