Öğrenci Kariyeri Banner

GE İnovasyon Yarışması Canlı Yayın İle Karşınızda

GE İnovasyon Yarışması Canlı Yayın İle Karşınızda

ge


GE TÜRKİYE İNOVASYON YARIŞMASI


GE, Türkiye’nin 100. yıldönümü vizyonu çerçevesinde inovasyon ekosisteminde yerini alıyor. Türkiye’deki deneyimi, sahip olduğu uzmanlik alanlariyla birleştirerek, tek bir kurumun çözebilmesi için karmaşık olan zorlukları adreslemek üzere İnovasyon Yarışması gerçekleştiriyor.

SAĞLIK


Türk hükümeti ülke genelinde tüm vatandaşların yaşam standartlarını yükseltme kararlığını taşıyor. Sağlık Bakanlığı bu vizyonu gerçekleştirmek için hem maliyetleri düşürme, hem de kaliteli hizmete erişim konularında gelişme sağlayarak bu alanda bir dönüşüm yaratma gayreti gösteriyor. GE de tıp camiasına bu vizyonun gerçekleştirilmesi yolunda ticari veya teknolojik ürün ve çözümlerle yardımcı olmayı hedefliyor.

 

ENERJİ


 

Türkiye daha temiz ve daha verimli enerji üretimi ve dağıtımı için ciddi yatırımlara ihtiyaç duyuyor. Ülke, imalat ve üretim kapasitesini artırma yönünde ilerlerken, GE, sanayi sektörünün daha enerji verimli olması için devlete ve özel sektöre daha fazla nasıl yardım edebileceğimizi ortaya çıkarmak için yenilikçi, ticari veya teknolojik ürün ve çözüm fikirlerinizi duymak istiyor.

http://geturkiyeblog.com/canliyayin/

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.