Öğrenci Kariyeri Banner

Gazi Üniversitesi 17'nci Kariyer Günleri 'Deşifre' 6 Aralık'ta Başlıyor!

Gazi Üniversitesi 17'nci Kariyer Günleri 'Deşifre' 6 Aralık'ta Başlıyor!

Gazi Üniversitesi Endüstri Topluluğu başarının sırlarının “DEŞİFRE” edileceği 17. Kariyer Günleri’ni 6-7 Aralık’ta katılımcılarıyla buluşturuyor.

Gazi Endüstri Topluluğu (GaziENT) 27.yılında 17'ncisini gerçekleştireceği 2 gün sürecek bu yolculuğa tüm üniversite öğrencilerini davet ediyor! 

Sektörün öncü firmalarından lider isimleri konuk edecek Kariyer Günleri’nde firmaları öğrenciler için erişilebilir kılmak ve öğrencilerin kariyer yolculuklarına ışık tutmak hedefleniyor. Şirket oturumlarının yanı sıra gerçekleşecek sosyal oturumda ise ağırlanacak ünlü isimle birlikte katılımcıların keyifli bir söyleşi oturumu geçirmesi amaçlanıyor.

12 oturuma ev sahipliği yapacak organizasyonda; şirket oturumları, sosyal oturum, workshoplar, çekilişler ve daha birçok sürpriz katılımcılarla buluşacak. 

6-7 Aralık’ta gerçekleşecek Kariyer Günleri’nde Aselsan, Şişecam, Mercedes-Benz Türk, Türk Henkel, Intertech, Ak Gıda, Albaraka Türk, Sunexpress Airlines, Nurol Teknoloji, Kipaş Holding ve Tusaş gibi dev firmalar oturum sahipleri arasında!

Organizasyona bu firmalardan katılacak lider isimler ise oturum sırasıyla şu şekilde:

  • Elif Erdem - Şişecam Düzcam Ankara Fabrikası Soğuk Cam Şefi
  • Davut Belen - Mercedes-Benz Türk Entegre Fabrika Yönetimi Grup Müdürü
  • Erkan Faruk Özkan - Türk Henkel Likit Üretim Müdürü
  • Ramadan Vatansever - Intertech Kalite Alan Lideri
  • Mustafa Deniz - Ak Gıda İnsan Kaynakları Müdürü
  • Olgun Akkaşoğlu - Albaraka Türk İşe Alım Müdürü
  • Emir Aksoy - Sunexpress Hava Yolları İşveren Markası Şefi
  • Dilem Koçak & Musfafa Sütcü - Nurol Teknoloji Satış, Pazarlama & İş Geliştirme Müdürü - Maliyet Kontrol ve Analiz Uzmanı

Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.