Öğrenci Kariyeri Banner

Finallere Yeni Yıl Kala Ufak Bir Mola

Finallere Yeni Yıl Kala Ufak Bir Mola
Acısıyla tatlısıyla 2017'yi geride bırakıyor ve güzel günlerin hayalini kurduğumuz 2018'e hızla yaklaşıyoruz. Ürettiklerimiz, tükettiklerimiz, sevinçlerimiz, hüzünlerimiz... Hepsinin pırlanta değerinde birer deneyim olduğunu bilerek yılın son haftası için bu dondurucu aralık ayında sizlere güzel önerilerim var :)

Vizyonda ne var?

beyazperde sinema ile ilgili görsel sonucu

Güzel bir haftasonu salına salına deniz boyunda, kırlarda gezemediğimiz soğuk havalardan merhaba!

E böyle zamanlarda ne yapılır? Koşa koşa sinema salonlarına gidilir :)

Kahkahaları salonu çınlatanlar için önerebileceğim güzel bir komedi filmi var: Aile Arasında

21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyden korkan Fikret, kendini bir anda hayatının rolünü oynarken bulur. Aile arasında olması planlanan nikah, damadın ailesinin ısrarıyla büyüdükçe büyür. Bu ekip düğün hazırlıkları boyunca silahlı, geleneksel, kebapçı zinciri sahibi Adanalı aileyle anlaşabilecek ve bu düğün bir terslik çıkmadan yapılabilecek midir?

Denize bakmaya doyamayanlar için mavinin elli tonu

yeniköy kahvesi ile ilgili görsel sonucu

Şöyle bir sahil havası alamadım ne zamandır cümleleri geliyor kulağıma. Bu cümleleri duydukça sıcacık ortamıyla üniversite gençlerini, çocuklu aileleri, minnoş teyze ve amcalarımızı sevgiyle ağırlayan, İstanbul'un Yeniköy Sahili'nde bulunan, şirin kedileri olan bir mekan geliyor aklıma: Yeniköy Kahvesi

Kahvaltınızı edebilir, çeşitli kağıt oyunları, zarlı oyunlar oynayabilirsiniz. Mükemmel pastaları olduğunu ve tazecik demlenmiş ıhlamuru olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Keyifli dakikalar :)

Ben evimden çıkmam diyenleri de unutmadım.

Biraz nostalji..

donald duck wallpaper ile ilgili görsel sonucu

Ufakken ne çok çizgi film izlediğimizi bir düşünün. Zaman geçtikçe ilgi alanlarımız değişti ve o anki ruh halimize göre filmler seçmeye başladık. Biraz nostalji ile Donald Duck, Mickey Mouse gibi çocukluk serüvenlerimizi çayımızı kahvemizi alıp battaniye altında özlemle hatırlayabiliriz.

Yılın okunacak son kitabı hangi şanslı kitap?

serenad ile ilgili görsel sonucu

Her şeyi bir kenara bırakıp derslerden, sıkıntıdan stresten, arkadaş ortamından bir kenara ayrılıp kitaplarımıza gömülmek istediğimiz oluyor. Gün bugündür. 2017'nin son soğuklarında sizi derinden etkileyecek bir kitapla ruhunuzu uyandırın. 2018'e uyanık, arınmış ve gelişmiş girmek için yavaş yavaş harekete geçin.

Hala okumayanlarınız için şuan kitaplığımdan bana gülümseyen Zülfü Livaneli'nin Serenad kitabını öneriyorum.

Zinde kalın.

Yeni yıl hepimize sevdiklerimizle musmutlu gelsin. Tüm yıl boyunca dileklerimiz gerçekleşsin, şans peşimizi bırakmasın :)

Sevgilerimle..

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.