Öğrenci Kariyeri Banner

Festival Severlere Müjde: 3 Aylık Festival Listesi

Festival Severlere Müjde: 3 Aylık Festival Listesi

Üniversiteye giriş sınavını, okul koşturmacalarını, ders kitaplarını, finalleri, bütünlemeleri, uykusuz geceleri, yağmurlu günleri ve daha sayamadığım birçok şeyi gerimizde bıraktık. Artık güneşli günlerin tadını çıkartmaya hazırız (belki tatil yerlerinde çoktan çıkartmaya başladınız). Boş günlerinizi eğlenerek değerlendirmenin en güzel yollarından birinin festivallere gitmek olduğunu hatırlatmak isterim. Şanslıyız ki 4 mevsimde ülkemizde çeşitli festivaller düzenleniyor. Onlara bir sebepten dolayı katılamamış olabilirsiniz üzülmeyin okullar açılmasına daha 2.5 ay var. Bu sebeple bu festival listesini 3 ayı kapsayacak şekilde hazırladım. Çabuk okullar açılmadan festivale :)



TEMMUZ

Kuşadası Gençlik Festivali (Aydın, 11-15 Temmuz 2018)

kusadasi-festivali


Her zaman iyi müzik sloganıyla 3. kez düzenlenen Kuşadası Gençlik Festivali bu sene 11-15 Temmuz tarihleri arasında genç ve genç hisseden herkesi Sevgi Plajı’nda ağırlayacak. 5 gün boyunca 55 sanatçı ve grubu görme şansını sakın kaçırmayın!!


Bilet fiyatları: günlük bilet 60 TL, kombine bilet 150 TL, kombine + kamp 175 TL


Etkinlik hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.




Trakya Festivali (Edirne, 19-22 Temmuz 2018)

trakya-festivali

‘Tüm Renkleri Buluşturan Festival’ sloganıyla yola çıkan Trakya Festivali bu sene 19-22 Temmuz tarihleri arasında Erikli Sahili’nde müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Gündüzleri Saros Körfezi’nde yüzmenin dibine vururken akşam müziklerle anın tadını çıkartabileceksiniz. Bilet fiyatları günlük biletler için 40 TL iken kombine biletleri 100 TL’ye satın alabiliyorsunuz. Etkinlik alanında çadırınızla konaklamak isterseniz fiyat 130 TL oluyor.


Bilet fiyatları: günlük bilet 40 TL, kombine bilet 100 TL, kombine + kamp 130 TL


Etkinlik hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.




Bozcaada Caz Festivali (Çanakkale, 27-29 Temmuz 2018)

bozcaada-caz-festivali


Bozcaada’da bulunan Tarihi Manastır’ın bahçesi açık havada caz dinlemek isteyenlere 27-29 Temmuz tarihleri arasında kapılarını açacak. Çeşitli yerlerde gerçekleşecek etkinliklerle festival sadece tek yerde kalmayarak tüm adayı kapsayacak. Farklı jenerasyonlardan müzisyenleri bir araya getiren etkinlikte ayrıca funk, pop, etnik, balkan, füzyon ve özgür caz gibi türleri içerecek geniş bir program dinleyicileri bekliyor.


Bilet fiyatları: günlük bilet 123.50 TL, kombine bilet 295 TL


Etkinlik hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.




Şaymana Festival (Mersin, 27-29 Temmuz 2018)

saymana-fest


‘Çadırını Al Gel!’ sloganıyla şehirden koşarak kaçmaya teşvik ediyor. Toros dağlarının tepesinde 1600 rakımda müzik, kütüphane, açıkhava sineması, söyleşi gibi farklı etkinliklerle insanları bir araya getiren Şaymana Festival 27-29 Temmuz tarihleri arasında Mersin Arslanköy’de 5. kez doğa ve sanatı bir araya getiriyor.


Bilet fiyatları: kombine bilet 113 TL


Etkinlik hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.




AĞUSTOS

Voonka Kaçkar Fest (Rize, 2-5 Ağustos 2018)

kackar-fest


Festivaller genellikle deniz kıyılarında oluyor kabul ediyoruz ama hiç mi doğa içinde vakit geçirebileceğimiz bir etkinlik yok diyorsanız Kaçkar Fest sizi bulutlara dokunmaya davet ediyor. Doğa yürüyüşleri, mini konserler, rafting, zipline, horon öğretisi ve yoga yapabileceğiniz dolu dolu 3 gün var ayrıca Fırtına Vadisi’nde kamp yapmak da cabası J Çadırınızı alın gidin haydeee!!


Bilet fiyatları: 450 TL


Etkinlik hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.




Milyonfest Dalaman (Muğla, 2-5 Ağustos 2018)

milyon-fest


Milyonfest Dalaman, bu yıl ilk kez 2-5 Ağustos tarihleri arasında 4 gün boyunca ülkemizin en gözde tatil bölgelerinden biri olan Dalaman Kayacık Sahili’nde gerçekleşecek. Türk rock müziğinin en önemli sanatçı ve grupları bir araya gelecek. Tatil rotanıza ekleyerek Muğla’daki güzel tatil beldelerinin tadını çıkartabilirsiniz. Festival 16-19 Ağustos tarihlerinde Mersin Milyon Beach (Erdemli)’de, 13-16 Eylül tarihlerinde İstanbul Milyon Beach Kilyos’da devam edecek.


Bilet fiyatları: günlük bilet 50 TL, kombine bilet 100 TL, kombine + kamp 130 TL (bilet şehirden şehire değişiklik gösterebilir. Bu fiyatlar Milyonfest Dalaman için geçerlidir.)


Etkinlik hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.




Trakya Müzik Festivali (Edirne, 3-5 Ağustos 2018)

trakya-müzik-festivali

Arkadaşlarla muhabbet ederken “stajım vardı ayarlayamadım”, “işten izin çıkmadı gidemedim”, “geçti bu sene önümüzdeki yıllara inşallah” gibi cümlelerle Trakya Festivali’ne katılamadığınızı mı söylüyorsunuz? Artık söylemeyin, Trakya Festivalini kaçıranlar ve buna benzer başka bir festivale katılmak isteyenlere dev hizmet!! TRAKYA MÜZİK FESTİVALİ


3-5 Ağustos tarihleri arasında Erikli Sahili’nde Kenan Doğulu, Duman, Teoman, Haluk Levent, Manga, Manuş Baba gibi daha birçok isim sizleri bekliyor olacak.


Bilet fiyatları: günlük bilet 50 TL, kombine bilet 100 TL, kombine + kamp 130 TL


Etkinlik hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.




Zeytinli Rock Festivali (Balıkesir, 29-30-31 Ağustos, 1-2 Eylül 2018)    

zeytinli-rock-festivali


En büyük yerli müzik festivali denildiğinde hemen akıllara onun adı gelir Zeytinli Rock Festivali J 4. kez düzenlenen festival 29 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Edremit Akçay Sahili’nde gerçekleşecek. Zeytinli Rock Festivali, Türk rock müziğinde önemli bir yer edinmesinin yanında ülkemizde kamplı festival kültürünün gelişmesine de olanak sağlamıştır.


Bilet fiyatları: kombine bilet 150 TL, kombine + kamp 175 TL


Etkinlik hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.




EYLÜL

Bozcaada Bağbozumu Festivali (Çanakkale, 7-9 Eylül 2018)

kapadokya-babozumu5


Bozcaada yüzyıllara dayanıp günümüze ulaşan üzüm bağları ile ünlü bir ada. Üreticiler bir yıllık zahmetli çalışmalarının sonucunu ada halkı ile birlikte bağbozumu şenlikleriyle kutluyorlar. 3 gün süren festival eski gelenekleri hatırlatacak şekilde düzenleniyor. Bağcılar, işçiler ve festival ziyaretçileri hep birlikte traktörlere binerek bağlara gidiyorlar. Burada üzümler toplanarak küfelere konuluyor ve eski zamanlarda olduğu gibi atlarla, eşeklerle ve pırpır denilen mini traktörlerle ada meydanına getiriliyor. Bağbozumu ile başlayan festival konserler, tadımlar, yarışmalar ile birlikte tüm hızıyla devam ediyor.


Bilet fiyatları: otobüs bileti ve otel rezervasyonu :)




Red Bull Müzik Festivali (İstanbul, 26-30 Eylül)

red-bull-music


5 güne yayılan 4 farklı konsept, film gösterimleri ve 2 farklı sergi ile 60 sanatçının sahne alacağı kapsamlı bir program katılımcıları bekliyor. Program 7 ayrı mekanda özel temalar altında yapılması planlanıyor. Çeşitli tarzda müzikleri, görsel ve işitsel ögelerin bir araya getiriliyor. Şehrin iki yakasında da müzik sesleri yükselecek.


 Bilet fiyatları: henüz belli değil


Etkinlik hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.


Özel İçerik: Melis Kasap


 

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.