Öğrenci Kariyeri Banner

Facebook, Sevgiliniz Olacağını Önceden Biliyor

Facebook, Sevgiliniz Olacağını Önceden Biliyor



Facebook, Zaman Tüneli paylaşımlarınıza bakarak yakın zamanda bir sevgilinizin olacağını tahmin edebiliyor.

Facebook, site üzerinde yaptığımız tüm hareketleri takip ederek hakkımızda çok ilginç bilgiler elde ediyor. Bunlardan biri de 14 Şubat’ta paylaşılmış. Evet, 14 Şubat’ın üzerinden uzun bir zaman geçti bizim gibi henüz bu grafiği görmeyenler için bunu blogumuza taşımaya karar verdik.

Facebook tarafından paylaşılan bilgiye göre Zaman Tüneli paylaşımlarınız ilişki durumunuz hakkında ipuçları var. Bu grafik için, Facebook’ta bir ilişkiye başladığını belirten kişileri mercek altına almış. Grafiğe bakarsanız ilişkiden yaklaşık 1 ay önce Zaman Tüneli paylaşımlarında dramatik bir artış oluyor. Bu artış, ilişkiden 12 gün önce zirve yapıyor ve sonrasında düşmeye başlıyor. Facebook’a göre bu durum, karşı cinse olan ilginin gösterilmesi olarak açıklanmış. İki kişi arasındaki ilişki, sevgili olma durumuna dönüştüğünde ise Zaman Tüneli paylaşımları dibe vuruyor. Bu da ilişki başlayınca Facebook yerine daha çok fiziksel dünyadaki buluşmaların tercih edilmesine bağlanmış.



Kaynak: etohum.com

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.