Öğrenci Kariyeri Banner

Ev arkadaşı arayanların adresi: "evarkadasi.com"

Ev arkadaşı arayanların adresi: "evarkadasi.com"
Türkiye’nin ilk ev arkadaşı arama platformu olarak 2002 yılında kurulan evarkadasi.com başta biz öğrencilere, bekarlara, yalnız yaşayanlara halen hizmet vermeye devam ediyor. Sitenin kurucusu Mehmet Çelikden ise ev arkadaşı arama sürecinin sonuçsuzluğundan dolayı bu siteyi kurduğunu belirtiyor. Site, başta biz öğrencilere büyük kolaylık sağlayan site hem hızlı hem de güvenilir bir platform. Evarkadasi.com’a üye olmak ise tamamen ücretsiz. Sitenin aynı zamanda mobil uygulamaları da mevcut. Dilerseniz onları da indirebilir, size en uygun ilanı ve ev arkadaşını kolaylıkla bulabilirsiniz veya kendi ilanınızı kendiniz vererek kolayca takip edebilirsiniz.  Ev arayanlar ise ilanlarını konum, kira ücreti ve ev sahibine (yaş, meslek, cinsiyet) göre filtreleyebiliyor. Şu anda ücretsiz olarak ilan alan site, günlük 2 bin civarında tekil kullanıcı tarafından ziyaret ediliyor ve sitede binlerce ilan bulunuyor.  Günlük olarak ise  50 civarında ilan alınıyor ve 4 bine yakın üyesi var.

evarkadasi.com_

 

 

 

Site aynı zamanda çok yakında İngilizce ve diğer dillere çevrileceğini şimdiden paylaşıyor. Bu yüzden yurtdışından ülkemize eğitim veya çalışma amacıyla gelenlerin ve Türkiye'den yurt dışına eğitim veya çalışma amacıyla gideceklerin gittikleri ülkelerdeki konaklama ihtiyaçlarına da çözüm bulmak amacıyla alt yapısını yeniliyor.

Ev-Arkadasi

https://evarkadasi.com/
KAYNAK

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.