Öğrenci Kariyeri Banner

En Popüler 8 PDF Dergi İndirme Sitesi

En Popüler 8 PDF Dergi İndirme Sitesi
Okumak; bilgi edinmenin, bilgelik kazanmanın ve zihninizi geliştirmenin en iyi yollarından biridir. Günümüz ekonomik koşullarından dolayı toplumun her kesiminden her insan kitaplara, dergilere ulaşmada sıkıntı yaşamaktadır. İşte biz de PDF dergilerini ücretsiz olarak indirebileceğiniz en popüler 8 PDF dergi indirme sitesini sizin için listeleyeceğiz. Bu sitelerde PDF dergileri farklı kategorilerde sınıflandırılıyor (moda, eğitim, seyahat, yemek, iş gibi) bu yüzden sizin için gerekli olan dergileri kolayca arayabilir ve hızlıca onları indirebilirsiniz.

FLİPHTML5



FlipHTML5 çevrimiçi platformunda, milyonlarca HTML5 dijital dergiyi iş, hayvanlar, sağlık, müzik, din, tıp, kadınlar, haberler, politika ve benzeri konular dahil olmak üzere tüm yaşam alanlarından, ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Ayrıca, FlipHTML5 dijital dergilerinizi Android ve iOS mobil cihazlarda bulunan sayfa çevirme etkisiyle okumanızı sağlar. Bütün dijital dergileriniz FlipHTML5 kitaplığında rahatça gösterilebilir ki bu da size keyifli bir okuma deneyimi sunar. En önemlisi de değerli ya da ilham verici dergi içeriklerini arkadaşlarınız veya müşterileriniz ile sosyal ilişkileri güçlendirmenin iyi bir yolu olarak kabul edilen paylaş butonuna tıklayarak paylaşabilirsiniz.

WORLD MAGS



World Mags web sitesi doğrudan indirme için çeşitli bir dizi PDF dergi sunar. Burada, romantizmden gizeme, veya kurgusal olmayan türlere, ticari bilgilen kendini geliştirmeye kadar her türden eBook’u bulacaksınız. Üstelik bütün bunlar ücretsiz.

PDF MAGAZİNE DOWNLOAD



PDF Magazine Download web sitesi hemen her konuya dair ücretsiz dergi koleksiyonuna sahip. Bunları doğrudan bu web sitesi üzerinden veya Usenet’ten indirebilirsiniz.

DOWNMAGAZ.COM

Adsız2

Bu site PDF dergilerini indirmek için ücretsiz bir topluluktur. Ancak dergiyi bu web sitesi üzerinden doğrudan indiremezsiniz. Bunun yerine site size dosyaları filesonic, hotfile, megaupload, oron gibi sitelerden indirebileceğiniz doğrudan bağlantı sunar.

MAGAZİNES



Bu sitedeki bütün dergiler insanlar tarafından en çok aranan popüler konular hakkındadır. Site PDF dosyasının en büyük bağlantılarından birisi. Ücret ödeyerek siteye üye olabilirsiniz.

FREE PDF MAGAZİNES



Bu web sitesindeki PDF dergileri farklı kategorilere ayrılıyor. Kategoriler iş, sanat, bilgi işlem ve eğitim gibi konularda çeşitlilik gösteriyor. Aradığınız dergilere uygun kategoriyi seçebilir ve bunları doğrudan sunucudan indirebilirsiniz.

STOREMAGS



Bu web sitesi PDF dergilerini ücretsiz olarak indirmenizi sağlıyor. Bu web sitesinde, ünlüler, tasarım, zanaat ve benzeri birçok kategori var. Farklı dilleri ya da kategorileri seçerek de ayrıca PDF dergileri arayabilirsiniz.

PDF MAGAZİNES.ORG

Adsız6

İyi tasarlanmış düzeni ile bu site gayet güzel görünüyor. Web sitesindeki dergilerin çoğu PDF ve CBR formatında. Bunları istediğiniz gibi indirebilirsiniz ancak buradaki premium dergilerin bazıları öncelikle üyeliğinizin olmasını gerektirebilir.

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.