Öğrenci Kariyeri Banner

Dünyanın En İyi Çalışanı Bir Türk

Dünyanın En İyi Çalışanı Bir Türk




Steinberger‘den yapılan açıklamada, "Ömer Gezer ile gurur duyuyoruz. Ödülü bizi onure etti. O yalnızca Bar şefimiz değil, aynı zamanda iyi bir dinleyici, neşelendiren, öğüt veren, kenti en iyi tarif eden, otelemizin ruhu... O en yüksek hizmet kültürümüzün şekillendirdiği isim. Hepimiz için örnek kişilik“ denildi.



Ömer Gezer yaptığı açıklamada, "Otel çalışanları işini mutlaka ciddiye almalı. İşine sadık olmalı. İşini cana yakın, gülümseyerek ve müşterinin gözlerine bakarak yapmalı. İnsanın yüz ifadesinden, bakışlarından nasıl bir gün geçirdiğini anlamalı, kendini ona göre hazırlamalıdır“ dedi.



ÖMER GEZER KİMDİR

Adı 'Frankfurter Hof' ile özdeşen Gezer, 43 yıl önce Ankara Otelcilik Okulu’nu bitirdikten sonra staj için geldiği Frankfurt’ta kaldı. Ömer Gezer, 43 yılda Almanya eski Cumhurbaşkanı Johannes Rau, Almanya eski Başbakanları Kohl ve Schröder ile Suudi Kral ve pek çok ülkenin başbakanına; Türkiye’den Erol Simavi, Sakıp Sabancı, Rahmi Koç ve Şahenkler'e özel servis yaptı.
Gezer’in yönettiği Bar, Frankfurt Kitap Fuarı’nda ünlü yazarların da buluşma merkezi haline geldi. Ömer Gezer 43 yılda bine yakın otelci yetiştirdi.

 

Kaynak: Hürriyet

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.