Öğrenci Kariyeri Banner

Dünya'nın En İyi 200 Üniversitesi'nden Birinde Burslu Okumak İster Misin?

Dünya'nın En İyi 200 Üniversitesi'nden Birinde Burslu Okumak İster Misin?
Yurtdışında üniversite okumak bir çok öğrencinin kariyer planları ve hedefleri arasında yer almaktadır. Bu planı gerçekleştirebilmek için öğrenci arkadaşlarımızı zorlayan kısımlardan biri de üniversite ücretleri. ÖğrenciKariyeri olarak bu alanda bir çok fırsatı sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz.

13 Şubat Perşembe günü Taksim Nippon Hotel'de gerçekleşecek olan İngiltere'de burslu master ve üniversite semineri de bu fırsatlardan. Öğrenci Kariyeri tarafından başvuru yapan 50 öğrenci seminere ücretsiz katılım hakkı kazanacaktır.

Katılım hakkı kazanmak için tıklayın

Ayrıca etkinlikte dünyanın en iyi 200 üniversitesi arasında yer alan University of East Anglia danışmanları ve temsicileri de bu etkinlikte olacak. Temsilcilerle ve danışmanlarla ücretsiz bir şekilde yüzyüze görüşme imkanınız da bulunuyor.

30.000 TL - 50.000 TL Arasında Değişen Burs İmkanları!
Sağlık bilimleri, hukuk, psikoloji, çevre mühendisliği başta olmak üzere birçok bölümüyle dünyanın en prestijli üniversitelerinden biri olan The University of East Anglia Türk Öğrencilerine özel 30.000 TL ile 50.000 arası burs veriyor.

Etkinlik tarihi: 13 Şubat 2020 / Perşembe
Etkinlik saati: 16:00 - 19:00
Etkinlik ücreti: Ücretli (ÖğrenciKariyeri tarafından başvuru yapan 50 öğrenciye ücretsiz olacaktır.)

Katılım hakkı kazanmak için tıklayın

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.