Öğrenci Kariyeri Banner

Dünyanın En Büyük 2. BAT Fabrikası Kapılarını Sana Açıyor!

Dünyanın En Büyük 2. BAT Fabrikası Kapılarını Sana Açıyor!
2017 yılı sonu itibariyle dünyanın en büyük 2. BAT fabrikası olan BAT Samsun kampüsüne gerçekleştirilecek olan BAT Journey'e davetlisin. Liderlik ekibi ile networking, eğlenceli oyunlar ile Samsun dünyasını keşfetme, fabrika turu ve yakın zamanda kendileri ile benzer yollardan geçmiş genç BAT yetenekleri ile tanışma fırsatı elde edeceğin bu programa katılmaya ne dersin?

Neden BAT Journey?
Operasyon dünyasında bir kariyer hedefliyorsan, BAT’yi daha yakından tanımak, Samsun kampüsünü deneyimlemek, uzun yıllar bu alanda çalışan liderler ve yakın zaman önce seninle benzer yollardan geçmiş genç yetenekler ile tanışmak için harika bir fırsat! Ayrıca katılımcılar açık olan BAT rolleri için CVlerini İK yetkililerine doğrudan iletebilecektir!

BAT Journey'e kimler katılabilir?
İstanbul’daki tüm üniversitelerin 3. ve 4. sınıf öğrencileri başvurabilir. Programa 18 yaş ve üzeri yetenekler başvuru yapabilir. Katılımcılar BAT İnsan Kaynakları tarafından önceliklendirilecektir.

Katılımcılar ne zaman belli olacak ve nerede duyurulacak?
Katılımcılarla iletişime geçilecektir. Ulaşım ve tüm masraflar BAT tarafından karşılanacaktır.

Başvuru süreci tamamlanmıştır.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.