Öğrenci Kariyeri Banner

Dünya'nın En Görkemli 10 Sahiline Yolculuk

Dünya'nın En Görkemli 10 Sahiline Yolculuk

1- ANSE LAZIO SAHİLLERİ

Acaba Lazare Picault bu adayı keşfederken cenneti bulduğunu fark etmiş midir? Bembeyaz kumlara eşlik eden mavinin sayısız tonu ile Anse Lazio Sahili cennetten alınmış bir kare gibi. Huzurun ve doğal güzelliğin en sıcak halini barındıran bu mükemmel sahil kesinlikle görülmeye değer.

1

2- CAM SAHİLLERİ

Biliyoruz ki hepimiz bir kez olsun sahil kenarında ayaklarımızı kuma veya taşa basarak yürümüşüzdür. Peki Dünya’nın mucizevi cam kumsalında yürüyüş yapsaydınız nasıl olurdu? Rengarenk taşlarla kaplı olan bu sahil insanın hayatında görüp, deneyimleyebileceği en güzel ilginçliğe sahip sahillerden biri.

2

3- EL CASTILLO SAHİLİ

13. yüzyılda Mayalardan kalma kalıntılarla tarihe yolculuk yaparken, bitkilerin, bembeyaz kumun ve sonsuz maviliğin eşliğinde kendinizi rahatlatabileceğiniz El Castillo Sahili’nde, aynı zamanda piramitlere tırmanmak, dalış yapmak, ve kumsalda dans etmek gibi eğlenceli aktivitelerle tatilinize renk katabilirsiniz.

3

4- IPANEMA SAHİLİ

Beyaz kumuyla Brezilya’nın en uzun sahili olan İpanema, sosyal hayatı ile şehrin odak noktası. Eğer eğlence ve hareketten yana bir yaşam tarzınız varsa bunu en iyi değerlendirebileceğiniz tatil beldelerinden biri. Gündüz sörf yaptıktan sonra sahilde kumsal voleybolu oynayabilir veya bisiklet sürebilirsiniz. Mükemmel deniziyle güneşi batırdıysanız gece hayatıda İpanema Sahili için eğlenceli bir alternatif.

4

5- MOSQUITO BAY SAHİLİ

Olağanüstü denildiğinde aklınıza gelmesi muhtemel olan Mosquito Koyu tam anlamıyla fantastik bir kumsal. Sahilde yürüyorsunuz ve heryerde masmavi ışıklar var. İlk etapta teknolojinin azizliğine uğradığınızı zannederken bakıyorsunuz ki hepsi doğanın birer mucizesi. Suyun hareketiyle geceleri parlayan yarı bitki yarı hayvan mikroorganizmalar size bir Pink Floyd şarkısı gibi ışıldayabilirler.

5

6- UZUN SAHİLİ

Konu yaz tatili olunca seçeneklerin çokluğundan karar vermek elbette zor. Tüm bu çeşitliliğe rağmen tercihiniz romantik bir yaz tatilinden yanaysa Thailand’ın en güzel sahillerinden biri olan ‘Uzun Sahil’ mükemmel bir seçenek. Mavinin verdiği huzur bir yana, gezilmeyi bekleyen mağaralar, güneşin batışıyla başlayan partiler sizin için unutulmaz bir tatilin habercisi olabilir.



7- HORSESHOE BAY SAHİLİ

Eğer bir kartpostalın içine girmek isteseydiniz Bermuda’da ki Horseshoe Koyu tam adresi olurdu. Deniz-kum-güneş üçlüsünü en iyi yaşayabileceğiniz, tabiri caizse cennet denilebilecek bir yer. Her yıl düzenlenen Kum Heykel Festivali’ne katılarak Horseshoe Koyu’na güzel anılar bırakabilirsiniz.

7

8- BARNES BAY SAHİLİ

Bütün yıl çok çalıştınız, çok yoruldunuz. Rahatlamayı sonuna kadar hak ettiniz. Biraz pahalı bir tatil seçeneği olsada tüm yorgunluğunuzu denizin ve kumların derinliğine bırakacağınıza emin olabilirsiniz. 33 adet mükemmel kumsalı, ve birbirinden lüks otelleriyle Barnes Koyu harika bir seçenek.

8

9- BELLS SAHİLİ

Dalga ve rüzgar sesinden başka hiçbir ses bu kadar huzur veremezdi. Güneşlenirken sizi sessizliğiyle kumsala hapseden Bells Plajı aynı zaman da 1961’den beri Rip Curl Pro Sörf Yarışmaları’na da ev sahipliği yapıyor.

9

10- MIAMI FLORIDA GÜNEY SAHİLİ

Dünya’nın en popüler tatil beldelerinden biri. Filmlerde, dizilerde, ünlü isimlerin tatil arşivlerinde sıkça rastladığımız, hem gidenleri hem de uzaktan bakanları kendine hayran bırakan bir yer. Atlantik Okyanusu üzerinde yer alan uzun ve kalabalık bir sahil. Yelken, sörf ve yatçılığın bolca bulunduğu bir su sporları cenneti. Sahil boyu sıralanan can kurtaran kulübeleri kadar renkli gece hayatına ve görkemli bir dünyaya sahip.

10


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.