Öğrenci Kariyeri Banner

Dijital & Yalın Dönüşüm Etkinliği Başlıyor !

Dijital & Yalın Dönüşüm Etkinliği Başlıyor !

Kırıkkale Üniversite’nin en etkili topluluklarından olan Geleceğin Meslekleri Topluluğu 3 yıl önce kurulmuş olup üniversitede yaptığı etkinliklerle adını duyurarak belirli bir kitleye hitap etmeyi kısa sürede başarmıştır. Geleceğin Meslekleri Topluluğunun yönetim kurulu 7 departmandan ve 15 kişiden oluşmaktadır. KKÜ GMT ekibi teknik eğitimler, teknik projeler, teknik geziler, kişisel gelişim eğitimleri ve sosyal sorumluluk projeleri ile de öğrencilerin teknik ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamaktadır.

Dijital Dönüşüm ve Yalın Dönüşüm, insanlığa sağladığı fayda nedeniyle günümüzde en çok konusu geçen konulardan biri haline gelmiştir. İçeriği nedeni ile popülaritesi gittikçe artan bu iki konu, firmada çalışan personeller, firma sahipleri, akademisyenler, bu konularda girişimde bulunmak isteyen girişimciler gibi birçok insanın ilgi alanına girmeyi başarmıştır. Geleceğin Meslekleri Topluluğu ekibi, Dijital ve Yalın Dönüşüm etkinliği ile bu alanlarda uzman kişilerin bilgi ve tecrübelerinin ilgililere aktarımını gerçekleştirerek insanları bu konularda bilgilendirmeyi, bilinçlendirmeyi ve katılımcılara yol göstermeyi amaçlamaktadır.

Etkinlik tek oturumdan oluşacaktır, oturum içerisinde iki konuşmacı yer alacaktır. Konuşmacılarımıza sorular sorularak iki farklı bakış açısı ile konular değerlendirilecektir. Konuşmacılar alanında uzman kişiler olacaktır;

Alper GERÇEK (Dijital Dönüşüm Danışmanı/Eğitmen)

Hakan ACAR (Yalın Dönüşüm Koordinatörü/Mentor)

Etkinlik 13 Mart 2021 tarihinde düzenlenecektir. Kırıkkale Üniversitesi ile kısıtlı kalmayıp Türkiye’deki tüm öğrencilerin ve ilgililerin katılımına açık bir şekilde gerçekleşecektir. Konferans KKÜ Geleceğin Meslekleri Topluluğu YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır. Etkinlik tamamen ücretsiz olup e-sertifika verilecektir.

Katılım formu için tıklayınız.

 


Egehan Uğraş

Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Öğrencisi

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.