Öğrenci Kariyeri Banner

DETECH'21 Başlıyor!

DETECH'21 Başlıyor!

Dokuz Eylül Üniversitesi Teknoloji Konferansı (DETECH) bu sene dördüncüsünü düzenlediğimiz; içeriğinde yapay zeka, robotik, havacılık ve uzay gibi güncel teknoloji konularını barındıran ve alanında profesyonel konuşmacılarla tanışıp gelişen teknolojiyi bir de onlardan dinlemek isteyen herkesin katılabileceği büyük bir organizasyondur. 

Covid-19 sebebiyle online olarak gerçekleşecek etkinliğimizde, 3 gün boyunca konuşmacılarımızın sizler için hazırladığı eşsiz sunumlar aracılığıyla geleceğin teknolojilerini evinizde ağırlamanın keyfini yaşarken, hazırladığımız sürpriz fırsatlardan yararlanarak eğlence dolu interaktif bir deneyim kazanma şansını yakalayacaksınız. Savunma Sanayii, Siber Güvenlik, 5G, IoT, Gömülü Sistemler, Oyun Sektörü, Blockchain-Bitcoin, AR, VR, Otomotiv Sektörü ve Girişimcilik gibi şimdilerde sıkça karşılaştığımız başlıklar hakkında tecrübeli konuşmacılarımızın kendi bilgi birikimlerini bizlere aktaracağı DETECH yeni teknolojilere ilgi duyan, bilime meraklı, kendini geliştiren ve değişime ayak uydurmak isteyen herkesi bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

 IEEE Dokuz Eylül Üniversitesi öğrenci topluluğunun bir organizasyonu olan DETECH’in misyonu genç girişimcilere, yeni dünya düzenini sorgulayan araştırmacı bireylere, bilime katkı sağlamak isteyen ve dünyayı teknolojiyle değiştirebileceğine inanan herkese ışık tutmaktır. DETECH ülkemizde ve hatta tüm dünyada bir marka oluşturarak teknoloji temalı öncü bir organizasyon haline gelmeyi amaçlamaktadır.  Katılan herkesin kariyer planlarında fark yaratan DETECH, 19-20-21 Mart 2021 tarihlerinde online olarak gerçekleşecek!

 Kayıt olmak için tıklayınız.

Detaylı bilgi için:

 


Yaren İrem Binici

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Yaren İrem Binici

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.