Öğrenci Kariyeri Banner

Depresyona müdahale CEO'dan Geldi!

Depresyona müdahale CEO'dan Geldi!
Bir futbol takımının taraftarısınız ve depresyonla yaşamak ile ilgili bir gönderi oluşturuyorsunuz, yazıyorsunuz. Bu durumunuza binaen taraftarı olduğunuz futbol takımının CEO'su size bir destek mektubu iletiyor. Evet evet arkadaşlar, bu da oldu dedirten müthiş haberler kategorisinin başlığı olabilir.

Adsız tasarım (37)

Sözü geçen şahıs Chris Ryder, Futbol takımı ise: Barnsley FC (Barnsley Football Club İngiltere'nin futbol kulüplerinden birisidir. Takma adı The Tykes'tır. Maskotları Toby Tike'tır. 1887'de Barnsley St. Peter tarafından kurulmuştur.-Kaynak-) CEO'su: Gauthier Ganaye

Chris Ryder, İngiltere'nin güneybatısındaki Barnsley Futbol Kulübü'nün genel müdürü Gauthier Ganaye tarafından kendisine gönderilen mektubun bir fotoğrafını twitterda yayınladı.

"Rastgele bir mektup göndermekten ötürü özür dilerim, ama size ulaşmak ve iletişim kurmak istediğimi hissettim," diye başladı Gauthier Ganaye mektupta. “Sosyal medyada son zamanlarda biraz zor zaman geçirdiğini fark ettim, ne olduğundan emin değilim ama umarım her şey sizin için mümkün olan en kısa sürede gelişir.”

Uzun yıllardır kulübün hayranı oldun ve her zaman bizi destekledin, bu yüzden iyiliğin geri dönmesi gerekiyorsa ve sizi desteklememiz gerekiyorsa, lütfen bize bildir. Bize her zaman uğrayabilirsin. Ofisimin kapısı sana her daim açık ve sonunda yeni bir kahve makinemiz var, bunun için Alfie Mawson'a çok teşekkürler!

Twitterda yayınlanan bu gönderiye Harry Potter adlı fantastik roman serisinin İngiliz yazarı J.K. Rowling (Joanne Kathleen)'in de desteği ile bu tweet binlerce etkileşim aldı.

Adsız tasarım (38)

Ryder'ın tweet'i, “dünyanın en iyi futbol kulübü” olarak paylaştı, bu destekle beraber tweetin yoğun etkileşim alması ile de ''Vay canına, asla bir milyon yıl içinde bu tweet'den bu kadar dikkat almayı beklemiyordum. Nazik mesajlarınız için çok teşekkür ederim'' tweetini paylaştı.

Adsız tasarım (35)

Kaynak

Bu dünyada hala güzel şeyler olabiliyor! Depresyonunuz bile bazen size şans getirebilir, yeter ki hayatın tadını çıkarın!

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.