Öğrenci Kariyeri Banner

Dans Et, Burs Kazan

Dans Et, Burs Kazan
DANS

Üniversite Öğrencilerine Ek Gelir İmkanı


13 Temmuz-17 Ağustos 2016 tarihleri arasında Viyana Uluslararası Dans Festivali-ImPulsTanz çerçevesinde gerçekleştirilecek olan 2016 Dans Ağı (DanceWeb) Burs Programı yayınlanmıştır. Burs 22 ile 30 yaş arasında (zorunlu olmamakla birlikte), iyi derecede İngilizce bilen dansçı ve koreografları kapsamaktadır. Programın çalışma dili İngilizce’dir.

Başvurular internet üzerinden kabul edilecektir. Son başvuru tarihi 11 Aralık 2015′tir. Tamamlanmamış başvurular veya e-mail veya faks yoluyla iletilen başvurular dikkate alınmayacaktır. Başvuru formu; kişisel bilgilerinizi, sanatsal kariyerinizi ve çalışmalarınızı ve programdan beklentilerinizle ilgili kısımları içerir. Ayrıca başvuru formuyla birlikte en az bir referans mektubu, 2 yeni fotoğraf ve güncel özgeçmişinizi(İngilizce) göndermeniz gerekmektedir.

BURS HABERLERİNDEN ANINDA HABERDAR OLMAK İSTİYORSAN TIKLA!

Burs seyahat masraflarınızı ve günlük harcamalarınızı içermemektedir. Başvurularınızı olabildiğince erken göndermeniz beklenmektedir.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.

Kaynak

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.