Öğrenci Kariyeri Banner

CoSpeak'ten Tübitak Başarısı

CoSpeak'ten Tübitak Başarısı
Üniversite öğrencileri tarafından kurulan CoSpeak, TÜBİTAK’ın Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışması’nda Sosyal Girişimcilik birinciliği ödülüne layık görüldü.

CoSpeak projesinin amacı, İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyen kişiler ile iyi seviyede İngilizce’ye sahip yabancı eğitmenleri bir araya getirmektir. Bu eylemi online platformlar yerine en fazla dört kişilik gruplar halinde ve Beşiktaş, Üsküdar, Kadıköy gibi İstanbul’un merkezi semtlerindeki nezih kafelerde yapıyor. Derslere daha kolay ve kısa sürede gelmelerini sağlayarak katılımcıların memnuniyetini en üst seviyede tutmayı, sosyalleşerek İngilizce konuşabilmelerini amaçlıyor.

cospeak
Pratik tasarımıyla öne çıkan CoSpeak’in internet sitesinden, yaklaşmakta olan dersleri ve dersin yapılacağı kafenin konumunu öğrenebilir, beğendiğiniz eğitmenleri favorilerinize ekleyerek derslerinden anında haberdar olabilirsiniz. Üstelik derslerde konuşulacak konu başlıkları hakkında gerekli bilgiyi alabilirsiniz. CoSpeak internet sitesi şu adres üzerinden hizmet veriyor: https://cospeakapp.com/
CoSpeak, ayrıca, esnek bir ders programı sunuyor. Dersler CoSpeak ekibi tarafından ayarlanıyor ve katılımcılar başlangıç, orta ve ileri düzeyde olan derslerden kendileri için en uygun gün ve saati seçerek kendi programlarını kendileri oluşturuyorlar. Derslerden sonra eğitmenler katılımcıları site üzerinden değerlendiriyor ve onlara hatalarını düzeltmeleri için geri dönüşlerde bulunuyorlar. Ders ücretleri aylık veya yıllık olarak değil, katıldığınız ders sayısıyla beraber hesaplanıyor. Üstelik bu ücretler öğrenci bütçesine de oldukça uygun.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.