Öğrenci Kariyeri Banner

Çağdaş Eğitim Vakfı (ÇEV) 2016-2017 Burs Başvuruları Başladı!

Çağdaş Eğitim Vakfı (ÇEV) 2016-2017 Burs Başvuruları Başladı!
Çağdaş Eğitim Vakfı 2016-2017 Öğretim Yılı Burs Başvuru Koşulları:

burs_duyurularıi

2016-2017 öğretim yılında vakfımıza burs başvurusu yapacak öğrencilerin mutlaka İstanbul il sınırları içinde okumak kaydıyla;

Üniversite öğrencileri için ; ara sınıflarda okuyan öğrencilerin alt sınıftan dersi olmaması , özel okullarda okuyan öğrencilerin %100 burslu olması,

İlköğretim ve lise öğrencileri için; karne not ortalamalarının 70 ve üzeri olması , bir üst sınıfa geçen öğrencilerin sınıf tekrarı olmaması , Ş.Ö.K.K ile ve sorumlu geçmemiş olması şartı aranmaktadır.

Bu şartları taşıyan öğrencilerin ekte bulunan, ÇEV Burs Aday Bilgi Formunu fotoğraflı olarak doldurup, 20 Temmuz – 15 Eylül tarihleri arasında nalan@cev.org.tr adresine mail olarak gönderilmesi veya aşağıda belirtilen ÇEV posta adresine kargo veya posta ile göndermeleri gerekmektedir.

Başvuru bitiminden sonra, alınan müracaatlar kontenjanlar dahilinde öğrencilerle yapılacak görüşmeler neticesinde değerlendirilip, burs almaya hak kazanan öğrencilerden gerekli evraklar istenecektir.

Burs Başvuru Formu için tıklayınız.

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.