Öğrenci Kariyeri Banner

Bulgaristan, Almanya ve Belçika’da Eğitim Kursu

Bulgaristan, Almanya ve Belçika’da Eğitim Kursu
belcika-m

 

[ad name="HTML"]


25 Eylül 2015 – 9 Temmuz 2016 tarihleri arasında Bulgaristan, Almanya ve Belçika’da “Training of Trainers for European Erasmus+: Youth in Action Projects” eğitim kursu düzenlenecektir. Etkinliğin temel amacı; Avrupa Birliği Erasmus+: Youth in Action programı kapsamında projelerin kalitesini geliştirmeye katkıda bulunacak, yeterlilik ve motivasyona sahip olan eğitmenleri eğitmektir. Etkinlik dili İngilizce’dir. Başvurular 31 Mayıs 2015 tarihine kadar devam edecektir.


marka-gSeminerlerin tarih aralıkları ve yerleri aşağıda belirtilmiştir:


1. Seminer 25 Eylül – 4 Ekim 2015, Bulgaristan


2. Seminer 12 – 21 Şubat 2016, Almanya


3. Seminer 3 – 9 Temmuz 2016, Belçika



Erasmus+ Gençlik Programı Ulusötesi İş Birliği Faaliyetleri(TCA) kapsamında, başvurusu kabul edilen katılımcıların ekonomi sınıfı seyahat, vize ve seyahat sigortası masrafları kendileri ile yapılacak sözleşmeler doğrultusunda karşılanacaktır. Etkinlik süresince konaklama ve yemekleri ev sahibi ülkenin ulusal ajansı tarafından tedarik edilecektir. Kabul edilen katılımcılara ülkelere göre değişen oranlarda ön ödeme yapılabilmektedir.


Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.

[ad name="Google Adsense"]


Kaynak: ab-ilan

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.