Öğrenci Kariyeri Banner

Boğaziçi Üniversitesi, Bahar Döneminin Hibrit Olarak Tamamlanacağını Duyurdu!

Boğaziçi Üniversitesi, Bahar Döneminin Hibrit Olarak Tamamlanacağını Duyurdu!

Kahramanmaraş'ta birbiri ardına meydana gelen büyük depremlerin ardından, üniversitelerde yaza kadar uzaktan eğitime geçileceği açıklanmıştı. Boğaziçi Üniversitesi, bugün öğrencilere gönderdiği mail ile bahar döneminin hibrit olarak tamamlanacağını duyurdu.

Karamanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili vuran büyük depremlerin ardından, eğitimde de yeni kararlar alınmıştı. Geçtiğimiz gün açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversitelerde yaza kadar uzaktan eğitime geçildiğini, KYK yurtlarının ise depremzedelere tahsis edileceğini duyurmuştu.

Öğrencilerden ve akademisyenlerden bu duruma tepkiler yükselirken, Boğaziçi Üniversitesi aldığı yeni kararı mail aracılığıyla öğrencilere duyurdu.

Bahar Dönemi Hibrit Olarak Tamamlanacak!

Boğaziçi Üniversitesi, öğrencilere gönderdiği mailde; derslerin 20 Şubat itibarıyla başlayacağını ve bahar dönemi boyunca tüm yurtların, yemekhanelerin, kütüphanelerin ve tüm çalışma alanlarının hizmet vermeye devam edeceğini ve dileyen öğrencilerin derslere dersliklerinde katılabileceklerini belirtti.  

Rektörlük tarafından gönderilen mailde şu ifadelere yer verildi:


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.