Öğrenci Kariyeri Banner

Boğaziçi Öğrenci Yurtları

Boğaziçi Öğrenci Yurtları
Boğaziçi Yurtları İle Evinizde Hissedin

''Boğaziçi Yurtları Öğrencileri Mutludur'' mottosuyla yola çıkan Boğaziçi Öğrenci Yurtları, İstanbul'un çeşitli noktalarda ki şubeleriyle öğrencilere hizmet vermektedir. Şubeleri ile sektörde 11 yılı geride bırakan Boğaziçi Öğrenci Yurtları deneyimli kadrosuyla bünyesinde bulunan öğrencilere en iyi ve güvenilir hizmeti vermeyi amaçlamaktadır.

Yurtlar Konumları İtibariyle Rahat Bir Ulaşım Sağlar

Boğaziçi Yurtları'nın İstanbul'un çeşitli bölgelerinde şubeleri mevcuttur. Şubeler okul ve kampüslere yürüme mesafesi olduğundan öğrencilere büyük kolaylık sağlamaktadır.

Boğaziçi Yurtları'nın İstanbul'da toplam 11 adet şubesi bulunmaktadır. Bunların 6'sı Beşiktaş, 2'si Şişli ve Kadıköy, Beylikdüzü ve Avcılar da bulunmatadır.

Hizmetler Öğrenci Taleplerine Göre Şekillenmektedir

Boğaziçi Öğrenci Yurtları'nın bünyesinde ki öğrencilere sağladığı hizmetler öğrencilerin taleplerine göre şekillenmektedir. Yurtlarda odalar ve ortak kullanım alanları günlük olarak temizlenmektedir. Her oda içerisinde televizyon, buzdolabı, kitaplık, eşya dolabı, ortopedik yatak, ayakkabılık ve çalışma masası mevcuttur.

Yurt içerisinde sınırsız, kesintisiz ve hızlı internet hizmeti öğrencilere sunulmaktadır. Bunun yanı sıra yurtlar içerisinde kütüphane, kafeterya, spor salonu, sessiz ve huzurlu etüt odaları mevcuttur. Bu sosyal alanlar sayesinde öğrenciler kendi arasında sosyalleşebilmekte ve rahat bir ortamda ders çalışabilmektedir.

Boğaziçi Öğrenci Yurtları, öğrencilere sabah kahvaltısı ve akşam yemeğini bünyesinde ki yemekhanelerde sunmaktadır.

Çamaşırhaneler 24 saat boyunca öğrencilere açık haldedir. Bunun yanı sıra yurtlarda 7/24 sıcak su akmaktadır.

Güvenli Bir Yurt Deneyimi

Boğaziçi Yurtları'na öğrenciler parmak iziyle giriş ve çıkış yapmaktadır. Yurtlar 7/24 güvenlik kameralarıyla izlenmektedir. Güvenlik personelleri ve danışma hizmeti de 24 saat hizmet vermektedir. Veliler ve öğrenciler her türlü soru veya soruları için günün her saati yurt ile iletişime geçebilmektedir.

İletişim Bilgileri:

Adres: 19 MAYIS MAH.
TEYYARECİ CEMAL BEY SOKAK.
NO:38 ŞİŞLİ İSTANBUL

Web: https://www.bogaziciyurtlari.com/

Telefon: 0212 232 72 35-36-37
Telefon: 0549 735 20 09
Telefon: 0553 683 52 83

111
2 3 4 5  7 8 9 10

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.