Öğrenci Kariyeri Banner

Bireysel Gelişim Günleri 24-25-26 Mart'ta Odtü'de!

Bireysel Gelişim Günleri 24-25-26 Mart'ta Odtü'de!
ODTÜ Verimlilik Topluluğu'nun her yıl ikinci akademik dönem içerisinde düzenlemiş olduğu Bireysel Gelişim Günleri bu yıl 24-25-26 Mart'ta gerçekleştirilecektir!

Bireysel Gelişim Günleri, ODTÜ Verimlilik Topluluğu’nun ideal sayıda katılımcıyla, interaktif bir ortamda, bilgili, deneyimli ve alanında uzman konuşmacıların yol göstericiliğinde katılımcıları iş yaşamı ve günlük yaşam konusunda aydınlatmayı hedeflemektedir. İnteraktif eğitimler ve seminerler yardımıyla teoride öğrendikleri bilgileri pratiğe dökmelerini sağlamaktadır.
Bireysel Gelişim Günleri katılımcılara bireysel yaşamları ve mesleki gelişimleri konusunda katkıda bulunacağı gibi takım çalışması, problem çözme, fikir yürütme, karar alma gibi seminerlerle öğrencilerin kişisel gelişimlerine de faydalı olacaktır. Etkinlik ücretsiz ve sertifikalıdır.


'Bireysel Gelişim Günleri Projesi' Nedir?

Bireysel Gelişim Günleri, ODTÜ Verimlilik Topluluğu’nun bireyleri iş hayatı ve günlük yaşam konusunda bilgi ve becerilerini arttırmayı amaçlayan atölye çalışmaları ve seminerlerden oluşan projesidir. Proje ideal sayıda katılımcıyla, interaktif bir ortamda, bilgili, deneyimli ve alanında uzman konuşmacıların yol göstericiliğinde katılımcıları iş yaşamı ve günlük yaşam konusunda aydınlatmayı hedeflemektedir. İnteraktif eğitimler ve seminerler yardımıyla teoride öğrendikleri bilgileri pratiğe dökmelerini sağlamaktadır.

Bireysel Gelişim Günleri Tarihçesi

  • 2014-2015 öğretim yılında, "Bireysel Gelişim Günleri" 19-20-21-22 Mart tarihlerinde 400'ün üzerinde kayıt alarak, yaklaşık 150 katılımcıyla 15 eğitmenle 15 eğitimi başarıyla gerçekleştirmiştir.

  •  2013-2014 öğretim yılında, 13-14-15-16 Mart tarihlerinde büyük katılım alarak gerçekleşmiştir. 2014 yılında etkinliğimiz dahilinde 17 eğitmen 19 adet eğitim vermiştir.

  • 2013-2014 eğitim öğretim yılında Bireysel Gelişim Günleri etkinliğimizin yanı sıra 24 Aralık 2013 tarihinde Türk Telekom Pazarlama Direktörü Murat Azdemir ile birlikte ‘Türk Telekom Go To Market Planning’ eğitimini gerçekleştirmişlerdir.

  • 2012-2013 öğretim yılında “Yeni Bir Sen’e Merhaba De!” sloganıyla 15-16-17 Mart’ta 16 eğitmenden 16 eğitimle başarıyla gerçekleşmiştir.

  • 2011-2012 öğretim yılında, “Bireysel Gelişim Haftası” adı altında, “Bir Adım Öne Çık” sloganıyla 26-30 Mart tarihleri arasında 13 eğitim verilerek başarıyla gerçekleştirmişlerdir.

  • 2006 yılından 2011 yılına kadar ‘Verimli Atölye Günleri’ adı altında, birinci ve ikinci akademik dönemde olmak üzere iki kere yapılan etkinliğimizde, 2011 yılından sonra Bireysel Gelişim Günleri olarak isim ve konsept değişikliğine gitmişlerdir.


2017-03-20 (21)

Neden BGG?

Bireysel Gelişim Günleri kapsamında sponsor şirket, katılımcılarla interaktif bir ortamda katılımcıların bilgi ve becerilerini geliştirebilme imkanı sağlar. Katılımcıların kişisel gelişim ile ilgili konularda bilgi ve becerilerini seminerler ve atölye çalışmaları ile teoriden pratiğe dökmelerini ve uygulama becerilerini geliştirmelerini sağlayarak kişisel gelişimlerine katkıda bulunur. Ayrıca şirket etkinlikleri gerçekleştirerek, kendi şirketinin uzman olduğu konularda eğitimler sağlayabilir, bu konuya ilgili olan öğrencileri şirketine çekebilir.

ilham

Hedef Kitlesi ve Tanıtım

Katılımcıları çoğunlukla Ankara ve çevresinde okuyan öğrenciler olan tüm Türkiye'den katılımcılara açık bu organizasyonun tüm seminerleri yüz ellinin üzerinde katılımcı almaktadır.

Tanıtım, ODTÜ ve dışında, organizasyonla ilgilenen tüm katılımcıların haberdar olabileceği şekilde sosyal medya, el ilanları, afişler ve iletişim sponsorlarıyla yapılmaktadır. Katılımcı kayıtları etkinlik gününden 10 gün öncesinde Verimlilik Topluluğu’nun internet sitesinde açılmaktadır; ayrıca ODTÜ içerisinde ve diğer üniversitelerde de stantlar açılıp kayıt alınmaktadır.

BGG İle Kendini Aş!

Etkinlik ve seminerlerin yanı sıra sektörleri daha iyi tanıma ve kendini daha iyi keşfedebilmene imkan sağlayabilecek vaka çalışmaları ya da oyunlar gibi değişik uygulamalara sahiplik yapan atölyeler de içerebilir.

Eğer sen de ben bu etkinlikte yer almalıyım diyorsan hemen yerini ayırt!

Bireysel Gelişim Günleri kayıtları ODTÜ stantlarında devam etmektedir.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.