Öğrenci Kariyeri Banner

Bir Azim Örneği: 9 Senede Burnuyla Otobiyografisini Yazan Josh Barry

Bir Azim Örneği: 9 Senede Burnuyla Otobiyografisini Yazan Josh Barry
East Wight Adası'ndaki East Cowed'dan doğuştan beyin felçli yazar Josh Barry, büyük bir başarıya imza atarak 9 senede burnunu ve bir iPad klavyesini kullanarak otobiyografisini yazdı. Yazar, kitabında toplumda engelli olarak yaşamanın zorluklarından bahsederek, engelli bireylere doğal davranılmasının gerekliliğini vurguluyor.

josh2

Barry daha önce bilgisayara bağlı bir dizi anahtar kullandığını ya da daha yaratıcı olmaya karar verinceye kadar bir yazı yazacağını söyledi.

BBC'nin resmi Instagram hesabına ait bir videoda , yazarın iPad'inde burnuyla nasıl yazı yazdığını ve "durumumda farklı olmasına rağmen hayallerini ve özlemlerini başarabilen diğer insanların farkındalığını arttırmak istediğini" söyledi.

Herhangi bir yardımcı araç kullanmak yerine burnu ile yazmanın kendisini daha yaratıcı yaptığını söyleyen yazar aynı zamanda bir serbest gazeteci olarak çalışıp, kendi internet sitesinde Sir Ian Botham ve Jeremy Kyle gibi ünlülerle yaptığı rapörtajları paylaşıyor.

fsf

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.