Öğrenci Kariyeri Banner

Beşevler Woswos Cafe'den Öğrenci Kariyeri Uygulamasını Kullananlara %10 İndirim!

Beşevler Woswos Cafe'den Öğrenci Kariyeri Uygulamasını Kullananlara %10 İndirim!
Öğrenci Kariyeri Ailesi durmuyordu. Evet arkadaşlar yanlış okumadınız. Öğrenci Kariyeri uygulamasını kullanana koşulsuz şartsız Beşevler Woswos Cafe’den %10 indirim var! Siz de artarak devam eden fırsatlarımızdan yararlanmak için takipte kalın. Sevgilerimizle. :)

16463282_189395134875469_3770814185706055854_o

Şimdi sizi Woswos Cafe ile baş başa bırakıyoruz!

Hakkımızda kısmına afili cümleler, rengarenk anlatımlar ve Woswos Cafe hakkında gereksiz bilgilerle doldurmak bize göre değil. İşin özü herkes WOSWOS'u sever.

Biz de çok sevdik, bayıldık... Bir ayıldık! 2013 yılının Şubat ayında Woswos Cafe'mizi açmışız. Herkesin âşık olduğu o küçük arabayı konsept yapmışız.

Sonra tostlar, yemekler, içecekler, pastalar, derken menümüzü oluşturmuşuz. Bizim hikayemiz hızlı gelişen hızlı büyüyen ve HIZLA SEVİLEN bir arabanın gençlerle aynı konseptte buluşmasıyla ortaya çıktı. İlk kafemizi Yozgat'ta açtık. (Koordinat veriyoruz: 39° 49' 15.7764'' Kuzey ve 34° 48' 30.8700'')

E kurucuları Yozgatlı ,ana-baba bırakmıyor. Ne işin var yaban ellerde diye. Ama deli gönül durur mu? 3 sene sonra ANKARA-BEŞEVLER şubemizle azcık insanları şaşırtmışız. "Woswos Cafe mi? Hani şu tekerleri dönen Woswos araba asılı olan girişinde.'' Evet o biziz. Biz Woswos araba alma fikriyle yola çıkan, bu sevgiyi bu aşkı insanlara da aşılamaya çalışan Bozok yaylasının yiğit... Şaka şaka... Sizin ne istediğinizi biliyoruz, bu nedenle en iyisi ve en eğlencelisini sizinle buluşturmak istiyoruz. Daha alacak çok yolumuz ve gidecek çok rotamız var.

Bizimle yolculuğa devam...

Sevgiyle…

#rotanızdakicafe

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.