Öğrenci Kariyeri Banner

Ben Öyle Herkesin Dinlediği Grupları Sevmem Diyen Tüm Ötekilere!

Ben Öyle Herkesin Dinlediği Grupları Sevmem Diyen Tüm Ötekilere!
Duman, Kolpa, Mor ve Ötesi, daha nicesi...Bunları herkes dinliyor, bana farklı bir şey lazım diyenlere naçizane absürd müzik grupları listesi hazırladım; buyursunlar...

1-Büyük Ev Ablukada

Büyük Ev Ablukada, 2008 yılında İstanbul'da kurulan bir müzik grubudur. Kendi şarkıları ve verdikleri konserlerle, internette paylaştıkları konser kayıtları ile kısa sürede tanınır hale geldiler. İlk olarak Ay Şuram Ağrıyo adlı bir konser kaydı ve Olmadı Kaçarız adında bir albüm paylaşan grubun üyeleri konserlerde kendi isimleri yerine takma isimler kullanmaktadır.
21 Aralık 2012 yılında grup 'Full Faça' isminde bir albüm yayınlamıştır

buyuk ev ablukada

[ad name="Google Adsense"]

2-Kaç Canım Kalmış

Solisti Olan Yiğitcan Önal'la aynı liseden mezun olduğumu ekleyerek, bu şekilde keşfettiğim bir grup. Bağımsız, özgün, harika. Kafa yapıyor benden söylemesi :) şarkı sözleri şöyle:

cennetten arsa aldım, yirmi yedimde kafama sıktım.
çiğ et yedim, kımız içtim, doğar doğmaz kadın istedim.
efsane olayım diye yemediğim bok kalmadı.
dediğin gibi böyle şeyler filmlerde olmaz mıydı?

duvarlar iyi bakıyorlar bana evdeyken.
senden iyi olmasınlar... iyiler senden.
göstermek gibi olmasın şuranda bi şey... haa kolunmuş.
övünmek gibi olmasın beni annem doğurmuş.

kafamı hissetmiyorum.
kafamı hissetmiyorum.
sizle yaşamayı öğrenemediğimden;
kafamı hissetmiyorum.

kac canım

3-Adamlar

Songs from a room (sofar) ile keşfettiğim ve canlı dinleme ve izleme fırsatı elde ettiğim harikulade gruptur kendileri. konserine gidilmesi ve kapısı kapalı şarkısının dinlenmesi şiddetle tavsiye edilir :))
Üyeler: Tolga Akdoğan, Berkan Tilavel, Gürhan Öğütücü, Can Aydemir

adamlar1

4-Yüzyüzeyken Konuşuruz

yüzyüzeyken konuşuruz dışardan bir müzik grubu olarak görünse de, aslında vimeo üzerinden devam etmekte olan minimalist bir -canlı- müzik projesidir." diye kendini tanıtan , sahilde arkadaşlarınla oturmuş çalıp söylüyor muşsunuz hissi veren müzik grubu.

''ben sana benimle gel demedim ki
istedim sadece hiçbir yere gitme''

yuzyu

5-Son Feci Bisiklet

Bikini deyince aklına bikinisinde astronomi geliyorsa sen de bu gruba aşıksın demektir. Ne fazla ne eksik. Tam oturtmuşlar yapmak istediklerini. sanıyorum yaptıklarının da farkındalar, kendi çabalarıyla ünlenme peşindeler. Ya da ağır ağır ilerleme peşindeler. Harika buldum hakikaten. Gaffolayı da dinlemeden geçmeyin. gruba sesleniyorum, lütfen o güzelim şarkılarınızı yazmaya devam edin

son fecı

6- Yok Öyle Kararlı Şeyler

Allah çarpabilir ama yerli Arctic Monkeys diye adlandırdığım grup. Pek eğlenceliler. Tanısan iyi çocukla sevdim gitti grubu.Erdem Topsakal denen pek yetenekli pek şeker beyefendinin başını çektiği şahane oluşum. Nâm-ı diğer yökş. nefret söylemi favorilerimden.

yok

[ad name="HTML"]

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan özel haberlerin tüm hakları ÖğrenciKariyeri’ne aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. ÖğrenciKariyeri tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.