Öğrenci Kariyeri Banner

"Ben de Koleksiyon Yapmak İstiyorum" Diyenlere Birbirinden Eğlenceli 17 Koleksiyon Fikri

"Ben de Koleksiyon Yapmak İstiyorum" Diyenlere Birbirinden Eğlenceli 17 Koleksiyon Fikri
Koleksiyon severler için koleksiyon yapabileceği bazı eşyalar, malzemeler ve benzeri şeylerin toplandığı bu içeriğimizde "Koleksiyon seviyorum ama neyin koleksiyonunu yapacağım?" diye düşünenlerin derdine son veriyoruz. İşte koleksiyonunu yapabileceğiniz birbirinden harika 17 şey!

1-Piedras Pintades a Mano Koleksiyonculuğu                                                                                                                

1-1

Taşları boyayıp şekillendirerek koleksiyon yapmak için ideal hale getirebilirsiniz.

 2-Kartpostal Koleksiyonculuğu

CalPostcards1

Kartpostallar herkesin bildiği gibi koleksiyoncuların temel yapı taşlarından biridir. Bu koleksiyonculuğun amacı farklı, güzel görünen ve gerekirse manzaralı kartpostallar bulup koleksiyonu geliştirmektir.

 3-Pul Koleksiyonculuğu

3-1

Yine karşımızda demirbaşlardan biri var. Burada amaç uyumlu ve güzel pullar bulmaktır.

4-Peçete Koleksiyonculuğu

4-1

Peçete koleksiyonculuğu pek fazla bilinmez. Marketlerde, internette ve pek çok yerde bulabileceğiniz farklı desen ve çeşitte peçeteler bulunmaktadır.

5-DVD veya CD Koleksiyonculuğu

5-1

Bu koleksiyonculuk çok kolaydır. Çünkü her yerde CD ve DVD bulabilirsiniz. Hem izleyin, hem biriktirin. :)

6-Kitap Koleksiyonculuğu

6

Benim şahsen en yararlı bulduğum koleksiyonculuktur. Nedeniyse, her yerden farklı kitap satın alıp biriktirebilirsiniz. Böylelikle evinizin bir köşesini kütüphane yapmış olursunuz. Kısaca tavsiye ediyorum.

7-Kitap Ayracı Koleksiyonculuğu

7

Bu koleksiyonculuk benim bildiğim kadarıyla pek yaygın değil. Burada amaç farklı ayraçlar bularak koleksiyonu zenginleştirmektir.

8-Oyun Koleksiyonculuğu

8

Bu koleksiyonculukta amaç tabir-i caizse toplayabildiğin kadar oyun toplamaktır.

9-Post-it Koleksiyonculuğu

9

Bu da pek yaygın bir koleksiyon türü değildir. Bu koleksiyonculukta ister tek yapraklı post-iti bir yere yapıştırarak isterseniz tüm post-itleri biriktirerek koleksiyonculuk yapabilirsiniz.

10-Kalem Koleksiyonculuğu

10-1

Renkli kalemleri seven biri olarak bu koleksiyon tam da bana göre. Ders çalışırken özellikle renkli kalemleri masaya dizmeden başlamak benim için tam bir başlamak olmuyor. Bu koleksiyonculukta amaç birçok renk ve desende kalemleri toplamaktır.

11-Silgi Koleksiyonculuğu

11-2

En tatlı koleksiyonculuktan biridir. Hem maliyeti çok düşüktür. Biriktirmesi çok zevklidir. Tavsiye ediyorum.

12-Oyuncak Araba Koleksiyonculuğu

12Oyuncak araba koleksiyonculuğunu da yaygın bilinen ve ayrıca benim de merak duyduğum bir koleksiyondur. Bu koleksiyonculukta amaç farklı tarzda ve görünümde arabalar bulmaktır.

13-Çanta Koleksiyonculuğu

13

Bu koleksiyonculuk genellikle kadınların ilgisini çekmektedir. Amaç farklı desen ve modelde çantalar bulup biriktirmektir.

14-Biraz da Eskilere Dönelim: Taso Koleksiyonculuğu

14Şimdi belki tasolar kaldırılmış olabilir. Ama bazı sanal mağazalarda halen satılmaktadır. Bu koleksiyonculukta amaç; farklı renkte ve tasarımda tasolar satın alarak biriktirmektir.

15-Kapak Koleksiyonculuğu

94275164_17a7376735_b

Bu koleksiyonculukta isterseniz boş kapaklara resim, yazı işleyin; isterseniz sadece kapak toplayın. Gayet zevklidir, tercih size kalmıştır.

16-Madeni ya da Kağıt Para Koleksiyonculuğu

16-1Genelde madeni para koleksiyonculuğu tercih edilmektedir. Bu koleksiyonculukta amaç bulabildiğin kadar eski paralar bulup saklamaktır.

17-Deniz Kabuğu Koleksiyonculuğu

17

Bu koleksiyonculukta amaç farklı tür, renk ve desende deniz kabuğu bulmaktır. Kolay bir koleksiyondur çünkü mağazalar vb. yerlerde deniz kabuğu satılıyor. Ama daha orijinal koleksiyon olsun diye ısrar ediyorsanız deniz kenarına gitmenizde fayda var.

Kaynak 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.