[ad name=”Google Adsense”]
Bankacılık sektörüne ilgi duyan özellikle katılım bankacılığını mezuniyet sonrası kariyer olarak düşünen öğrencilere yönelik bir yetiştirme programıdır. Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin 3. ya da 4. sınıfında okuyan, iletişim kabiliyeti yüksek, başarı odaklı ve takım çalışmasına yatkın üniversite öğrencilerine yönelik bu programda, öğrenciler yıl boyunca haftada bir ya da iki günlerini genel müdürlük bilgi teknolojileri departmanında part-time çalışarak geçirmektedirler. Bankada Kampüs programı öğrenci mezun olana kadar devam etmektedir.
Adaylarımızda aranan özellikler aşağıdaki gibidir;
- Üniversitelerin örgün öğretim veren Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği ve diğer ilgili lisans bölümlerinde gelecek dönem 3. ya da 4. sınıf öğrencisi olacak
- Yüksek akademik başarıya sahip
- Faizsiz Bankacılık alanında çalışmaya istekli
- Analitik düşünebilen ve takım çalışmasına yatkın
- Etkin iletişim becerilerine sahip
- Ders programları haftada bir ya da iki gün çalışmaya uygun
BENZER STAJ İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İSTİYORSANIZ SAYFANIN ALTINDA YER ALAN FORMU DOLDURABİLİRSİNİZ. FORMU GÖRÜNTÜLEYEMİYORSANIZ BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ.