Öğrenci Kariyeri Banner

Ayyıldız Tim, İsrail Savunma Bakanlığını Hacklediğini Açıkladı!

Ayyıldız Tim, İsrail Savunma Bakanlığını Hacklediğini Açıkladı!

Türk hacker grubu Ayyıldız Tim, İsrail Savunma Bakanlığını hack'lediğini duyurdu. Delil olarak bir ekran görüntüsü paylaşan Ayyıldız Tim, çok daha fazlasını yapacağını belirtti..

Türkiye'nin bilindik hacker gruplarından Ayyıldız Tim, İsrail Savunma Bakanlığına ait hassas verileri sızdırdığını iddia etti. Bunun sadece başlangıç olduğunu belirten hack grubu, talimat geldiğinde çok daha fazlasını yapabileceğini duyurdu. Ayyıldız Tim tarafından yapılan açıklamada, İsrail Savunma Bakanlığının sistemlerine sızıldığı ve çok gizli askeri veriler, tatbikat bilgileri ve personel kayıtlarına ulaşıldığı ifade edildi. 

İşte Ayyıldız Tim'in Konuyla İlgili Paylaşımı:

"İsrail Savunma Bakanlığa ait çok gizli askeri veriler, tatbikat verileri ve personel verileri Ayyıldız Tim tarafından hacklenip ele geçirilmiştir.

Türk’ün gücünü göreceksiniz!

Sessizce nöbetteyiz!"

Ekip, X'te yaptığı paylaşımda hedef alınacak sistemlerle ilgili de konuştu. Ayyıldız Tim, İsrail Borsasının, elektrik altyapısının ve baraj sistemlerinin hedefte olduğu belirtti. Hacker'lar, zamanı beklediklerini, emir geldiğinde bu saldırıları gerçekleştireceklerini söylediler.

"İsrail için sadece zamanı ve emiri bekliyoruz. Borsa sistemleri, elektrik altyapısı, barajlar ve daha birçok sistem hedefimizde. Daha önce bunu yaptık yine yaparız. Türkiye bu savaşa dahil olursa dünyada görülmemiş bir savaş sistemini tüm dünya tanıyacaktır."

 

Kaynak

 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.