Öğrenci Kariyeri Banner

Aylık Ortalama 25 Bin Lira Maaş İster Misiniz?

Aylık Ortalama 25 Bin Lira Maaş İster Misiniz?
crossover

[ad#HTML-2]

ABD merkezli Crossover şirketi 2015 yılı kasım ayı itibarıyla Türkiye operasyonuna resmi olarak başladığını duyurdu. ABD'li Crossover şirketi ilk iki yılda çalışan sayısını bine çıkarmayı planlıyor.

ABD merkezli Crossover şirketi 2015 yılı kasım ayı itibarıyla Türkiye operasyonuna resmi olarak başladığını duyurdu.

Crossover şirketinin üst yöneticisi (CEO) Andy Tryba, İstanbul, The House Hotel'de düzenlenen basın toplantısında şirketin Türkiye'de faaliyete başlamasına yönelik açıklamalarda bulundu.



Şirketin ilk iki yıllık hedefinin yılda ortalama 290 bin Türk lirası maaşla 1000 yeni istihdam sağlamak olduğunu belirten Tryba, 2015 yılının kasım ayı itibarıyla Türkiye operasyonuna resmi olarak başladığına dikkati çekti.

Şu anda Türkiye'de 22 aktif çalışanlarının olduğunu ifade eden Tryba, "Çalışan sayımızı iki yıl içinde bine çıkarmayı planlıyoruz. Bu Türkiye için önemli bir büyüme" dedi.

Tryba, uzun yıllar Intel'de üst düzey yöneticilik ve Beyaz Saray'da danışmanlık yaptığını belirterek, "İş hayatından konumu kaldırdığınızda yaşadığınız şehirde herhangi biriyle çalışmak yerine, dünyanın başka bir yerinde en kabiliyetli adamı bularak çalışabiliyorsunuz. Çünkü herkes zaten işini dijital ortamda yapıyor " değerlendirmesinde bulundu.

[ad name="Google Adsense"]

Crossover Türkiye Genel Müdürü Sinan Ata da Crossover'ın Türkiye'deki ilk hede?nin, ulaşılabilir olmak ve misyonunu Türk yeteneklere anlatarak, onlara hak ettikleri ücretleri kazandırabilmek olduğunu söyledi.

Ata, zihinsel üretimin zaman aldığını bildirerek, "Sadece trafikte bekleyerek dünyanın parasını kaybediyoruz. Çalışan ofise geldiğinde yeniden dinlenmesi gerekiyor. Bin 150 çalışanımız dünyanın 80 ülkesinde aktif görevde, uzaktan tam zamanlı hizmetle maaş alıyor. Zorlu teknik değerlendirmelerden sonra 100 kişinin en iyisini seçiyoruz. Yetkinliğini ispatlayanlar teknoloji, iş geliştirme, yönetim, finans ve muhasebe pozisyonlarında çalışıyor. Amerika'daki şirketlere Türkiye'den de insan kaynağı sağlıyoruz" ifadesini kullandı.

Crossover şirketi, iki yılda Türkiye'den bin yeteneği farklı pozisyonlarda istihdam etmeyi düşünüyor. Şirket, mali değeri iki yılda 50 milyon dolara ulaşacak bir operasyonla Türkiye'deki yetişmiş insan kaynağını kendi sistemi üzerinden uzaktan yöneterek küresel ölçekli bilişim teknolojisi projelerinde kullanmayı hede?iyor.

Türkiye'de 22, dünyada bin 150 profesyonelin küresel şirketler tarafından istihdam edilmesini sağlayan Crossover, ciddi testlere tabi tuttuğu yetenekleri işletmelerin gözüyle değerlendirerek binlerce kişi arasından ayrıştırıyor.

Şirket kişilere, yıllık 100 bin dolar üzeri kazanç sağlayan iş pozisyonlarına yerleşme imkanı sunarken 80 farklı ülkede en iyi insan kaynağını da teknolojinin imkanlarını kullanarak araştırıp bulduktan sonra işletmelere sunuyor.

Crossover, yetenekli insan kaynağının uzaktan çalışabilmesine imkan tanıyor. "WorkSmart" yazılımıyla kişilerin iş verimliliği artırıyor, takım arkadaşları arasındaki mesafe sorununu ortadan kaldırıyor ve kişinin yaşadığı yeri değiştirmeden hak ettiği geliri elde etmesine öncülük ediyor.

Crossover'ın temelinde CEO Tryba'nın "İyi maaş ödenen işleri dünyanın neresinde olursa olsun gerçekten işinin ehline verirsek, dünya pozitif anlamda köklü bir şekilde değişir" düşüncesi yatıyor.

Kaynak



 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.