Öğrenci Kariyeri Banner

Aylık 15 Bin TL Burs ve Dizüstü Bilgisayar Veren Devlet Üniversitesi!

Aylık 15 Bin TL Burs ve Dizüstü Bilgisayar Veren Devlet Üniversitesi!

Bu yıl YKS'de ilk 50 bine giren ve Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'ni tercih eden öğrencilere aylık 15 bin TL'ye kadar burs ve dizüstü bilgisayar verilecek.

Nitelikli öğrencilerin Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ni tercih etmesini sağlamak amacıyla Sivas Belediyesi ve Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi arasında imzalanan protokolle, YKS sınavında 50 bine giren öğrencilere aylık 15 bin TL’ye kadar çeşitli burs imkânları ve dizüstü bilgisayar verilmesine karar verildi.

Bin TL'den Başlayıp 15 Bin TL'ye Kadar Burs Verilecek

Nitelikli öğrencilerin Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ni tercih etmesini sağlamak, başarılı öğrencileri desteklemek ve donanımlı mezunlar yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla imzalanan protokol çerçevesinde öğrencilere nakit burs yardımı ve dizüstü bilgisayar ile tablet desteği sağlanacak.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin; “Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitemiz kuruluşunu tamamlayarak akademik kadrosuyla, teknik altyapısıyla öğrenci alımına hazır hale geldi. Bu yıl YKS sınavının ardından da tercih kılavuzundaki yerini alacak. YKS sınavına giren ve sonucunda birinci olan öğrencilerimizden başlayarak 50 bine kadar sıralamaya giren ve Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitemizi tercih eden öğrencilerimize aylık 15 bin TL’den başlayan çeşitli burs imkânları sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

İmzalanan protokol kapsamında verilecek olan destekler şu şekilde;

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.