Öğrenci Kariyeri Banner

Aşçılığa İlgi Duyanlar ve Meslek Edinmek İsteyenler İçin Kurslar

Aşçılığa İlgi Duyanlar  ve Meslek Edinmek İsteyenler İçin Kurslar
Kim diyor öğrenciler hep makarna yiyor diye? Hepimizin etrafında yemek pişirmekten zevk alan , farklı tarifleri uygulayıp bizi sevindiren yetenekli insanlar  vardır ya da yemek yapmakta başarısız olan yemeğin tadını , biçimini tutturamayan , mutfakta vakit geçirmekten hoşlanmayan insanlar  vardır. Hobisini mesleğe dönüştürmek ,kendine yeni şeyler katmak için veya yemek yapmayı başarabilmek ,kişisel gelişimine , sosyal hayatına artı sağlamak için yemek kursuna gitmeyi düşünenler , arkadaşlarıyla hem eğitici hem de eğlenceli bir workshop düşünenler için listemiz:

MSA

msa

Mutfak Sanatları Akademisinde uluslararası geçerliliği olan eğitimler , hem profesyonel hem de amatörler için de veriliyor. Kurslar Milli Eğitim Bakanlığı belgeli ve yurt dışındaki birçok okul tarafından tanınıyor. Yani profesyonel bir adım için iyi bir seçenek . Derslere Biletix' den bilet alabilirsiniz ayrıca mayıs dönemi kayıtları da başladı.

CHEF'S TABLE 

20161214101840

Chef 's Table  yemek kursu 2011'de  Serken Bozkurt tarafından kuruldu . Profesyonel kursların yanında her ay değişen çeşitli  workshoplar da amatörler için veriliyor. Bu kurslar için  Biletix'den bilet alabilirsiniz. WACS (Dünya Şefler Birliği )  onaylı eğitimler , ABD ' de  ve dünya markalarında staj imkanı,uluslararası sertifikalar bu kursun önemli artıları.

Cookart

cookart

Ankara ' da olan bu kursta arkadaşlarınızı toplayıp  İtalyan, Girit, Cupcake, Davet ve Tatlı kategorilerinde kurslar alabilirsiniz. Bu kurs profesyonel düşünenler için hizmet vermiyor.

SushiCo

CHEF'S TABLE

Nişantaşı SushiCo’da Japon şef Yutaka Hoshino tarafından verilen sushi yapımı dersiyle bir günde başlangıç sushi yapım sertifikası alabilirsiniz. Bu kurs için de biletix' den bilet alabilirsiniz.

İstanbul Kitchen's  Academyk

İKA eğitimi sonrasında uluslararası sertifika ve İstanbul Üniversitesi sertifikasına sahip olacaksınız . Profesyonel aşçılığın yanı sıra amatörler için workshoplar , hobi kursları ,söyleşiler , paneller  gibi etkinliklerde var.

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ ~ Le Cordon Bleu 

l

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programı’nı açarken dünyanın en prestijli mutfak sanatları kurumu Le Cordon Bleu ile işbirliği anlaşmasını da imzalayan Özyeğin Üniversitesi, öğrencilerini ve kursiyerlerini dünyanın en usta şefleriyle yetiştirirken, Le Cordon Bleu ile birlikte açtığı Sertifika Programları ile kendinizi geliştirebilirsiniz. Kursun workshoplar var.

İMSE

36

Ege Bölgesi'nin ilk ve tek profesyonel aşçılık ve pastacılık olan İMSE, tüm dünya mutfağındaki derin deneyimli eğitmenleriyle, profesyonel anlamda çok yoğun ve çeşitli bir eğitim programıyla stajlı eğitimler verirken amatörler için de temel eğitimleri var.

Gastro Akademi

g5

Bursa’da bulunan Gastro Akademinin pastacılığa ve aşçılığa hem amatör hem profesyonel bakanlar için atölyeleri var. Workshop Eğitim/Etkinlik sonunda kursiyerlere “Katılım Sertifikası” veriliyor. Dünya Mutfağı, Klasik ve Modern Türk Mutfağı, Baristalık gibi çeşitli amatörler için kurslar var.

Özel İçerik: Gülname Likoğlu

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.