Öğrenci Kariyeri Banner

Almanca Öğrenenler İçin Dev Hizmet : Rammstein Dışında Neler Dinleyebilirsiniz?

Almanca Öğrenenler İçin Dev Hizmet : Rammstein Dışında Neler Dinleyebilirsiniz?
Bu yazımızda Almanca öğrenen, ilgisi olan, öğrenmek zorunda kalan arkadaşlarımız için Rammstein dışında severek dinleyebileceğiniz birkaç Almanca şarkıcı ve müzik grubu derledik. Keyifli okumalar.

1- AnnenMayKanterit



''AnnenMayKantereit, 2011'de kurulan Köln çıkışlı bir Alman rock müzik grubudur. Şarkılarını hem Almanca hem de İngilizce olarak seslendirmektedirler. Onları diğer gruplardan ayıran en büyük özellik ise, vokal Henning May'ın pürüzlü sesidir.'' diyor Wikipedia. Evet kendisinin çok özel bir sesi vardır. Ülkemizde genellikle düet bir parça olan Die Welt Geht Unter şarkısı ile bilinir kendisinin sesi.

2-CRO



Evet kendisinin alamet-i farikası bu pandamsı maskesidir. Hep onunla görülür. Kliplerinde de bu maskeyi takar. Şarkılarını rap kategorisine sokabiliriz genelde hızlı parçalardır. Maskeye ihtiyacı var mı diye sorarsanız, bizce pek de yok. Buyrun bir öneri CRO- Traum 

3-Nena



Kendisi çok uzun yıllardır piyasada olan bol ödüllü bir Alman şarkıcıdır. Sıradaki şarkı Nena'dan geliyor Irgendwie Irgendwo Irgendwann 

4- K.I.Z



AnnenMayKanterit ile  Die Welt Geht Unter düetine imza atan arkadaşlarımız bunlardır. İyi dinlemeler.

5- Die Toten Hosen



Almanca Rock müzik icra eden Düsseldorflu ağabeylerimiz. Birçok şarkıları var.

Evet bizden sizlere keşfedecek 5 ayrı sanatçı. Bu dünyaya adım attığınızda zaten dinleyecek kendi tarzınıza yakın birçok isim buluyorsunuz. İyi dinlemeler dileriz.

 

BONUS : Sie Liegt in Meinen Armen- Muhabbet

E tabi ki bu şarkıdan bahsetmesek olmazdı :)

 

Özel İçerik: Rabia Gül Yazar

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.