Öğrenci Kariyeri Banner

Albaraka Türk Staj Başvurusu

Albaraka Türk Staj Başvurusu
Ülkemizde uzun yıllardan beri bankacılık sektöründe faaliyet gösteren Alabaraka Türk, kurumsal yapısı ve yaygın şube ağı ile dikkat çekici bir yapıdadır. Birçok kurumsal banka gibi bu banka da staj başvurusu kabul etmektedir. Özellikle lise ve üniversitelerin işletme, muhasebe, ekonomi gibi bölümlerinde okuyan öğrenciler için uygundur.

Bu bölümlerde okuyan öğrenciler yaz ve kış aylarında bankada çalışabilirler. Özellikle lise öğrencileri için tüm kış boyunca haftada 3 gün sabah 09:00 ile akşam 17:00 arasında çalışmak için Albaraka Türk staj başvurusu yapabilirsiniz. Tüm sosyal haklarınızın da olacağı bu banka, ileride bankacılık sektöründe kariyer planlaması yapanlar için harika bir seçenek olacaktır.

Ülkemizde birçok kurum ve kuruluş öğrencilerin pratik iş akışı hakkında daha detaylı iş tecrübesi edinebilmesi için bu tip işlemler yapıyor. Bu şekilde sizler de staj döneminde bu bankaya ya da diğer farklı kurumsal kuruluşlara başvuru yapabilir, güçlü bir CV oluşturmak için gerekli olan ilk adımı atabilirsiniz. Sizler için yeni ufuklar açan bu işyerleri ile ilgili tüm detayları sitemizden öğrenebilirsiniz.

Albaraka Türk’de Staj


Uluslararası bir finans grubunun Türkiye iştiraki olan Albaraka Türk Katılım Bankası, Genel Müdürlük ve Şubelerinde görevlendirilmek üzere;

-Üniversitelerin örgün eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilgiler, İktisat ve İşletme Fakültelerinin dört yıllık bölümleri, Hukuk Fakülteleri, Mühendislik Fakülteleri, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar, Psikoloji vb. bölümlerinin üçüncü ve dördüncü sınıfında okuyan veya Yüksek Lisans ve Doktora eğitimleri devam eden,
-Faizsiz bankacılık alanında çalışmaya istekli,
-Okul döneminde hafta içi en az 2 tam gün çalışabilecek,
-Önceki dönem derslerini başarı ile tamamlamış,
-Analitik düşünme yeteneğine sahip,
-Çok iyi derecede İngilizce bilen,
-Ekip çalışmasına yatkın,
-Yazılı ve Sözlü iletişimi güçlü,

Takım Arkadaşları’ aramaktadır.

Not: Başvuruda bulunan adaylar arasından yapılacak değerlendirmeler neticesinde başvurusu uygun bulunanlar yazılı sınava davet edilecektir. Yazılı sınavı kazanan adaylar ile mülakat yapılacak, mülakatta başarılı olanlar Genç Albaraka Akademisine katılabileceklerdir.

Başvuru için tıklayın.

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.