Öğrenci Kariyeri Banner

Adidas, Türkiye'de 3 Farklı Kablosuz Kulaklık Satışa Çıkardı!

Adidas, Türkiye'de 3 Farklı Kablosuz Kulaklık Satışa Çıkardı!

Dünyanın en büyük spor giyim markalarından biri olan Adidas, üç farklı kablosuz kulaklığını ülkemizde satışa çıkardı. 

Adidas, Zound Industries ile geliştirdiği ve yakın zamanda yurt dışında satışa sunduğu üç kulaklık modelini Türkiye'de de satışa sundu. Kulaklıklar, Z.N.E.01 True Wireless, Z.N.E.01 ANC True Wireless ve FWD-02 Sport kulak içi model kulaklıklar oldu.

Adidas Z.N.E.01 True Wireless kulaklık:

Kulaklık, tere ve su sıçramalarına dayanıklılığını belgeleyen IPX4 sertifikasına sahip. Kablosuz kulaklıklar, 15 dakikalık şarj ile 1 saat, tam şarj ile 5 saat ve şarj kutusu ile 20 saate kadar kullanım sağlıyor. Bununla birlikte kulaklıkların kutusu kablosuz olarak şarj edilebiliyor. Ürünün fiyatı henüz açıklanmadı.

Adidas Z.N.E.01 ANC True Wireless kulaklık:

Bu modeli önceki modelden ayıran tek detay, kulaklıkların aktif gürültü engelleyici (ANC) teknolojisini taşıması. Bu sayede kulaklıklar, çevredeki sesleri mümkün olan en üst seviyede engelleyerek kullanıcının çevre seslerini duymasını önlüyor.

Bununla birlikte kulaklık, Adidas ile özdeşleşen üç şerit çizgiye de yer veriyor. Fiyatı ise 3 bin 190 TL olarak belirlendi.

Adidas FWD-02 Sport kulaklık:

Adidas FWD-02 Sport ise özellikle sporcuları hedefliyor. Kulaklıklar, eldiven dostu olarak geliştirildi. Toplam 4 mikrofona yer veren kulaklıklar, Adidas Headphone uygulamasından kişiselleştirilebiliyor ve tam şarj ile 6 saat, şarj kutusu ile 25 saate kadar kullanım sağlıyor. Online alışveriş sitelerinde 2 bin 700 TL ile 3 bin 500 TL aralığında bulabilirsiniz.

 

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.