Öğrenci Kariyeri Banner

8 Adımda Hayatı Iskalama Garantisi Veriyoruz!

8 Adımda Hayatı Iskalama Garantisi Veriyoruz!
hayat             

 1, Her gün istisnasız TV izle.

Boş vakitlerini öldürmenin en güzel yoludur, kuşkusuz. Öylesine zahmetsizdir ki bir süre sonra karşı koltuğa uzanmaya üşendiğiniz için o en sevdiğiniz dizinin reklam arasındaki nefret ettiğiniz reklamlarını izlerken bulursunuz kendinizi. Neden izlediğinize siz de bir anlam veremezsiniz ama izlersiniz işte...Hiç yoktan iyidir o an... Ama siz internette saatlerce takılarak da öldürebilirsiniz, bu da başka bir seçenek tabi...

Bonus: İnsanı inanılmaz asosyal kılar. Soysalleşmeyi arkadaşlrınla çıktığında (hani olur da hayır diyemezsen) kafanı telefondan kaldırmayarak da önleyebilirsin.

[ad name="Google Adsense"]

              2. Etrafındaki insanları sürekli eleştir.

Hiç kendine bakma. Hiç haddini bilme. Karşındakinin yerine asla koyma kendini. O bunları yaptıysa ağzından çıkacak her kelimeyi fazlasıyla hak etmiştir. Yapıcı olup da ne yapacaksın?! Küserse küssün, kendi kaybeder, sen doğruları söyledin. Şeyy... Biraz ileri mi gittim acaba??? Amannnn... Yalan mı?

             3. Ne yaparsan yap ama asla değişme.

Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir diye boşuna dememişler... Değişim iyi bir şey olsa önce kendisi değişirdi zaten!

En büyük şirketler değişimin hızını yakalayamadığı için iflas etmediler mi tarih bozunca? Harika gidiyorsun. vasat hayat seninkisi olacak!

              4. Kin besle.

Affedersen mutlaka tek-rar-larrrr... Affetme asla! Sen ne zaman pişman oldun ki hayatında karşındakinden bekliyorsun? Ne demek pişman oldum! Çok işimiz var seninle... :/

            5.Gıybet en sevdiğin hobin olsun.

İşşteeee bunu çok seveceksin, biliyorum. Kim hayır diyebilir ki dedikoduya. Ama biz bunu bir üst seviyeye taşıyoruz; işimiz gücümüz milleti stalklamak diyoruz. Aramızda stalkı bilmeyen cahiller olması ihtimaline karşın-pek zannetmiyorum ama- bir kereliğe mahsus açıklıyorum. Stalk bir ekşi sözlük tanımıyla; ski sevgilinin her gün düzenli olarak twitter,facebook,foursquare gibi sitelerdeki profilini ziyaret etme olayı, eğer ki hesapları korumalıysa fake hesap açıp eklemeye kadar giden bi çılgınlık bi sapkınlık, aşık olan her türk evladının yaptığı hadise, bir de whatsapp'ta last seen şeysi var tabi, ağa babaları o.  Ama sen eski sevgilinle sınırlama tabii, işsizlik bu ya, tanımadığın insanları da stalklayabilirsin. İşin püf noktası yanlışlıkla herhangibir şey beğenmemekte. Bknz.:Eski sevgilisinin instagram hesabındaki fotoğraflarını inceleyerek yeni bir kız olup olmadığını anlamaya çalışırken yanlışlıkla ekrana iki kez tıklayan Pelinsu'nun dramı (tüm Pelinsu'lara öpücükler).

                6. Her şey hakkında bilsen de bilmesen de fikir ortaya at.

Allah Allah, O senden çok mu biliyor yani?! Hiç! Ne olmuş okulunu okumuşsa, inatlaş, doğru ya da yanlış sonuna kadar diret. Elbet pes edecek, göreceksin. ;) Demedi deme. O bu konunun uzmanı olabilir ama senin de kendince ürettiğin fikirlerin var. Hele bir de bildiğin bir konu mu? Tamam! Herkes susacak seni dinleyecek, işte o kadar! Bunca zamandır bu anı bekliyordun, değil mi? Biliyorum, biliyorum... Böylesi çok mu çok güzel... :)

                7. Başarısızlığının sorumluluğunu etrafındakilere yükle.

Yine her şeyi mahvettiler değil mi? Her zaman yaptıkları şey zaten... :/ Onlarsız ne kadar da mükemmelsin aslında... At bir yerlerden ya da imha et kendini kuzucum, bunar hiç hak etmiyorlar seni..

                 8. Amaç gibi gereksiz şeylerle yaşama. 

'İnsan ne ile yaşar?' diye kitap yazmış Tolstoy. Ben böyle işsizlik görmedim... :/ Niye yaşıyormuşuz da falan da filan...  Niyesi mi var yahu bunun? Doğmuşuz yaşıyoruz işte!

Teşekkürlerinizi beklemiyorum, bana ne sizin ıskalarınızdan? Niye mi yazdım? Bunlar hep can sıkıntısı...

[ad name="HTML-3"]

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.