Öğrenci Kariyeri Banner

26 Nisan Cuma Günü "E-Ticarette Pazarlama Yöntemleri" Etkinliği Sizlerle

26 Nisan Cuma Günü  "E-Ticarette Pazarlama Yöntemleri" Etkinliği Sizlerle
İş hayatına ilişkin konuşulmayanları konuşmak istemez misiniz? Öyleyse sizi etkinliğimize davet ediyoruz.

E-ticaret sektörünün deneyimli isimleri Gaye Ör ve Erkin Erol farklı sektörlerden konuklarına merak edilenleri soruyor. Serinin ikinci etkinliği Bora Işık ile devam ediyor.

E-ticarette pazarlama yöntemlerinin konuşulacağı ve Dome İstanbul'da düzenlenen bu ücretsiz etkinliğe katılmak için kayıt olmayı unutmayın.

Etkinlik 18:30'da başlayacaktır; networking ardından 19:30'da soru - cevap bölümüne geçilecektir.

Bora Işık kimdir?

Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun Bora Işık, yüksek lisansını İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde Uluslararası Ticaret üzerine tamamlanmıştır. Profesyonel iş hayatına 2003 yılında Dışbank'ta başlayan Işık, sırasıyla Akbank, BKM ve N11'de yöneticilik pozisyonları üstlenmiştir. 2018 Şubat ayından itibaren Avansas'ta CMSO olarak iş hayatına devam etmektedir. Aynı zamanda kurucusu olduğu girişimcilik projelerine de aktif olarak destek vermeye devam etmektedir. Evli ve 1 kızı vardır.

Erkin Erol kimdir?

Mesleki hayatına 2005 yılında Beko’da yerel pazarlama başlayan Erol, Türkiye’nin en büyük elektronik servis şirketi olan ServisPoint AŞ’de pazarlama çalışmalarına devam etti. Bun Design çatısı altında e-ticarete adım atan Erol, 2015 yılından bu yana Türkiye’nin en büyük bebek ürünleri markası E-bebek’te E-ticaret Yöneticisi olarak çalışmaktadır. Erol, aralarında Cloaker App, HR Türkiye Portalı ve istanblue.site’ın da bulunduğu çok sayıda projede kurucu rol üstlenmiştir. İşinin yanı sıra aktif olarak e-ticaret eğitimi veren Erol, 2K üzerinde @erkinerolblog | MarketingMan Instagram hesabıyla Guerilla marketing paylaşımları yapmaktadır.

Gaye Ör kimdir?

İş hayatında danışmanlık sektöründe başlayan Gaye Ör kariyerine Garanti Ödeme Sistemleri, Bankalararası Kart Merkezi ve PayPal ile devam etmiştir. E-ticaret ve ödeme sistemleri konusunda yaklaşık 15 yıllık geniş bir deneyime sahiptir. Türkiye’nin ilk üye işyeri web sitesi, ilk online ön ödemeli kart satışı, BKM Express lansmanı gibi projeleri yürüten Ör aynı zamanda Garanti Bankası Paracard marka değişimini gerçekleştirmiştir. 2015 yılından bu yana PayU Türkiye ve Afrika Pazarlama Direktörlüğü yürüten Ör, Digital Age ve E-ticaret Türkiye gibi dergilere yazı yazmakta, eğitim vermekte ve mentorluk yapmaktadır.

Etkinlik Tarihi ve Saati: 


26 Nisan 2019 Cuma / 19.30

Etkinlik Yeri: Dome Istanbul / 3 Dalgıç Sokak İstanbul 34418



 

Kayıt için:  "TIK"


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.