Öğrenci Kariyeri Banner

26. İTÜ Endüstri Mühendisliği Sempozyumu ''Yapay Seçilim'' Temasıyla Geliyor!

26. İTÜ Endüstri Mühendisliği Sempozyumu ''Yapay Seçilim'' Temasıyla Geliyor!
26 yıldır aralıksız gerçekleşmesi sebebiyle Türkiye’nin en uzun soluklu öğrenci etkinliği olarak anılan ve her yıl kendine kattıklarıyla yıllardır yenilikçi olan İTÜ EMÖS bu sene de sizlere bambaşka bir dünyanın kapılarını aralamaya geliyor!
Türkiye’nin en aktif iş ve kariyer kulüplerinden biri olan İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından bu sene 26.sı düzenlenen İTÜ Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu (İTÜ EMÖS), 29 Ocak-2 Şubat 2019 tarihleri arasında “Yapay Seçilim” ana teması çerçevesinde şekillenecek.

Dijital dönüşümün hüküm sürdüğü günümüzde, değişen dünyaya ayak uyduramayanların artık ayakta kalamadığını anlatacağımız 26. İTÜ EMÖS; ‘’Yapay Seçilim’’ teması çerçevesinde Internet of Things, Marketing 4.0, AI and Robotics, Industrialized Analytics, Blockchain, Design Thinking alt başlıkları incelenecek.

Şehir dışından gelen katılımcılar için konaklama seçeneği de bulunan ve 5 gün sürecek olan etkinlik kapsamında, dinleyiciler alanında uzman üst düzey yöneticilerin katılacağı oturumlar ile hem güncel iş trendleri hakkında bilgi sahibi olacak hem de iş dünyasının önde gelen isimleri ile birebir iletişim kurma fırsatı yakalayacaklar.

Oturumlara paralel olarak gerçekleşecek olan İTÜ EMÖS Kariyer Atölyeleri ile dev şirketler ile vaka analizi, iş simülasyonu ya da eğitim gibi platformlarda bir araya gelme şansı yakalayacak olan katılımcılar, diğer yandan da kültür, sanat, kişisel gelişim vb. gibi ilgileri olan alanlar üzerine gerçekleşecek interaktif workshoplarla hem eğlenecek hem de kişisel gelişimlerine katkıda bulunabilecekler.

84 üniversite ve 96 farklı bölümden 2000’in üzerinde katılımcı ile gerçekleşen İTÜ EMÖS’te sen de yerini al, değişen dünyayı hep birlikte inceleyelim!

cover

*Kayıt için www.ituemos.com'a tıklayabilirsiniz.
*Etkinliği okul, bölüm ve sınıf ayrımı olmaksızın katılım mevcuttur.
*Seminerlere katılım tamamen ücretsizdir.

26. İTÜ EMÖS Kariyer Atölyeleri

26. İTÜ EMÖS oturumlarına paralel olarak gerçekleşecek İTÜ EMÖS kariyer atölyelerinde öğrenciler sektörün lider firmalarıyla bir araya gelme şansı buluyor. Katılımcılar hem vaka analizi, iş simülasyonu ve eğitim platformlarında; hem de kültür, sanat, kişisel gelişim gibi alanlar üzerinde gerçekleşecek atölyelerde kendini yeniden keşfedecek! Aynı zamanda çeşitli ilgi çekici atölyeler ile hem öğrenip hem de eğlenebilirsiniz.

Kariyer Atölyeleri Cover

Kariyer Atölyelerine başvurmak için: www.ituemos.com

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.