Öğrenci Kariyeri Banner

25. Kariyer Eğitim Günleri'ni Kaçırmayın!

25. Kariyer Eğitim Günleri'ni Kaçırmayın!
Geçen sene 24.'süne katıldığım Kariyer Eğitim Günleri projesi 2005 yılından bu yana düzenlene, farklı alanlardaki değerli öğretim üyelerinin yanında iş dünyasındaki insanların da iştirakleri ile gerçekleşmektedir. Proje; üniversite öğrencilerinin donanımlarını arttırmak, mezuniyet sonrası istihdam olanaklarına katkıda bulunabilmek amacıyla verilen kişisel gelişim eğitimlerini kapsamaktadır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kariyer Eğitim Günleri programı 11 Kasım - 02 Aralık 2017 tarihleri arasında her cumartesi 14:00-17:00 saatlerinde Anadolu ve Avrupa yakası olmak üzere iki farklı yerde gerçekleştirilecektir. Eğitimler Üsküdar Bilim Merkezi ve Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

İş hayatı, kariyer planlama, kişisel gelişim vb. gibi konularla alakalı gerçekleştirilecek olan eğitimlerde devam zorunluluğu vardır. Programı tamamlayan öğrencilere; İBB Başkanı imzalı katılım belgesi verilmektedir. Üniversite öğrencilerine ve üniversite mezunlarına yönelik gerçekleştirilecek olan eğitimlerde yaş sınırı bulunmamaktadır. 

anafoto-1030x433

-Nasıl Kayıt Yapabilirim?

Kariyer Eğitim Günleri sayfasında bulunan kayıt butonuna tıklayarak TC Kimlik numaranızı giriniz ve adımları takip ederek ön kaydınızı yapınız. Ön kayıt işleminden sonra kesin kayıt için 1 adet kimlik fotokopisi ve öğrenci kimliği fotokopisi (Mezunsa diploma fotokopisi) ile İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı belnetlere başvurmanız gerekmektedir.
Sayfa üzerinden ön kayıtlarını gerçekleştiren öğrencilerin, kesin kayıt için BELNET şubelerine başvuru yapmaları gerekmektedir.

Eğitim programı ve eğitimciler hakkında daha detaylı bilgi için Kariyer Eğitim Günleri sayfasına bakabilirsiniz.

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.