Öğrenci Kariyeri Banner

18.5 Saat Projesi

18.5 Saat Projesi
1 Şubat 2020’de, Özyeğin Üniversitesi’nde özgün formatıyla öğlen 12:30’da başlayıp bir sonraki sabah saat 07:00’a kadar kesintisiz devam edecek olan 18.5 Saat Projesinin başvuruları açıldı!

Peki nedir bu 18.5 Saat Projesi?  18.5 Saat Projesi Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen 14-23 yaşları arasındaki gençlerin hem ‘Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’ hem de ‘Proje Üretebilme ve Uygulayabilme’ konularını öğrenmesini, yaşadığı bölgedeki sorunları tespit edebilmesini, bu sorunları projelendirerek hayata geçirebilmesini ve kişisel ağlarını genişletmesini amaçlar.

  • Program 350 kişiye sürdürülebilirlik üzerine konferansla başlar, ardından Proje Üretme ve Uygulama eğitimi ile ilk etap bitmiş olur. ‪20:30’da sayı 100 kişiye düşer ve ‪‪00:00’a kadar workshoplar gerçekleşir.

  • Gece yarısı başlayacak olan son etapta ise gruplara ayrılan gençlerden ‪‪sabah 07:00’a kadar öğrendikleri ve fark ettikleri sorunlara yönelik proje üretmesi beklenir.

  • Program tamamlanınca projeler değerlendirilmeye alınır ve ileri bir tarihte yapılacak olan lansman ile seçilen projeler duyurulur. Hayata geçebilecek projeler desteklenir.

  • Yeni şeyler öğreneceğin, yeni insanlar tanıyacağın ve sabaha kadar hem eğlenip hem proje üreteceğin 18.5 için heyecanlandın mı? Vakit kaybetme, başvuru için linke tıkla.


Başvuru Linki

Son Başvuru Tarihi: 24 Ocak 2020

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.