Öğrenci Kariyeri Banner

14 Şubat Sevgililer Günü Kariyeri İçin Yazımıza!

14 Şubat Sevgililer Günü Kariyeri İçin Yazımıza!
Sevgililer günü geldi çattı!

Sevgilisi olanlar yaşadınız; sevgilisi olmayanlar ise  bir başka bahara... Sevgiliniz yok diye üzülmüş olabilirsiniz; fakat sevdikleriniz; aileniz, arkadaşlarınız ve dostlarınız yanınızdaysa hayatta belki de en şanslı kişi olabilirsiniz.

sevgililer günü-5


Sevgililer gününe dair birçok efsane olmasına rağmen bunlardan bahsetmesek de olur diye düşünüyoruz. Biz öğrenciler olarak birçoğumuzun ortak sıkıntısı 'hediye' konusu. Kaliteli olsun, kullanışlı olsun, şaşırtıcı olsun ve bir de uygun olsun! Sevgilisi olanlar bugünün değerini taçlandırmanız için birbirinden güzel hediye fikirlerimizi sizlerle paylaşmak istedik.

 

  • Saat




 

 

Kız erkek farketmez klasik ama en kullanışlı; aynı zamanda uygun fiyatlı bulabileceğiniz önerimiz tabi ki  SAAT! Çift saatleri harika bir seçenek değil mi?

 

 

 

  • Çiçek 


 

Her ne kadar klasik olsa da her kızı mutlu eden şey kesinlikle ÇİÇEK! Orkide olsun, papatyalar veya kırmızı gül buketi nasıl isterseniz :) Buluşmaya giderken götürebilirsiniz, görüşemeyecekseniz tabii ki kargo :)

 

 

  • Parfüm




 

 

Herkes güzel kokmak ister, güzel koku sever. Herkes kullanmaktan mutluluk duyar :)

 

 

 

  • Kişiye Özel Hediyeler




 

Herkes özel hissetmek ister. Sevdiğimiz kişinin adının, fotoğrafının kullanıldığı bir hediye alması şüphesiz onu çok mutlu edecektir. İsme özel kupalar, anı defterleri, bileklikler, fotoğraf albümleri veya çerçeveleri gibi nicelerini sayabiliriz. Size uygun olan birini seçip yaptırabilirsiniz hem özel hem de harika bir anı :)

 

 

  • Cüzdan/Kredi Kartlık




 

 

Kullanışlı ve uygun fiyatlara satın alabileceğiniz hediyelerdir. Kızlar için ve erkekler için de hediye edilmesi uygundur. İsterseniz isme özel yaptırabilirsiniz.

 

 

  • Giyim 




 

En mantıklı seçeneklerden birisi giyim ürünü almak. Uygun fiyatlı gömlekler, elbiseler her yerde bulunuyor. İlla ki yüksek fiyatlı şeyler almamız gerekmiyor. Ana mantık 'düşünmek ve mutlu etmek...'

 

 

 

 

 

  • İlgi Alanına Göre Seçimler


hobilere uygun hediyeler

 

Sevgilinizin hobilerine, ilgi alanına ve tarzına uygun birbirinden farklı  hediyeler alabilirsiniz. Örneğin; spor yapmak onun yaşam tarzı haline gelmişse spor kıyafetleri; bere, şapka tarzı şeyler; müzik dinlemek onun için bir tutkuysa dijital platformlarda yıllık abonelikler, kulaklıklar; yazmayı çok seven biri ise günlük; eğer sevgiliniz gezme tutkunu biri ise ona fotoğraf makinesi alabilirsiniz.

 

  • Vazgeçilmezlerden Takılar, Çanta ve Ayakkabı!


çanta

 

Kadınlar için de erkekler için de kullanışlı hediyelerden ve gündelik tarzda sıkça kullanılan takılar, çanta ve ayakkabılar.  Erkekler için özel tasarım takılar tercih edebileceğiniz gibi, kız arkadaşlarınız için güzel bir çanta harika olurdu!

 

 

  • Dergi Aboneliği/Kitaplar




 

 

Sevgiliniz okumayı seven biriyse en güzel ve onu en mutlu edecek hediyelerden birisi kitaplar ve dergi aboneliği! Sevgilinize; daha önce okumadığından emin olduğunuz bir kitabı alabilirsiniz veya onun için bir yıllık dergi aboneliği alabilirsiniz! Emin olun çok sevinecektir.

 

 

  • Zenginim Para Bol Sevgilime Her Şey Kurban Olsun Diyorsanız... :)




 

Hazır yaz mevsimi yaklaşmışken birkaç günlük tatil rezervasyonu yaptırabilir; bunun sürprizini 14 Şubatta verebilirsiniz. Hatta imkanınız varsa yurt dışı turlarına çıkabilirsiniz.

 

 

  • 500-1000 Parçalık Puzzle!




 

 

İnternet sitelerinden yada birçok mağazadan temin edebileceğiniz bir önerimiz :) Sevgilinizle birlikte keyifli zaman geçirmeniz adına eğlenceli olur :)

 

 

  • Konser/Sinema/Tiyatro/Eğitim/Seminer Biletleri!




 

Sevgilinizin gitmek istediği organizasyonlar vs. varsa ve siz bunu biliyorsanız kesinlikle en mantıklı hediye bu önerimiz! Hemen iki kişilik biletlerinizi alın güzel bir zarfa yerleştirin ve ta tam... Buluştuğunuzda ''bak bende ne  var ehehe'' şirinliğiyle sevgilinize zarfı uzatın. İşte mutluluk!

 

 

 

  • Şeklinden Ödün Vermeyen Beylerimiz İçin En Romantik Önerimiz...




 

Tabii ki akşam yemeği! Baş başa çıkacağınız güzel manzaralı şık bir yerde karşılıklı yiyeceğiniz mum ışığında bir yemek! Ciddiyseniz... Bir de yüzük girerse işin içine! Evet! Evet! Evet! :D ( İddialı mı sanki? Tutmazsa sorumluluk Öğrenci Kariyeri'ne ait değildir! )

 

 

BONUS!!!

Ona güzel ve ücretsiz bir hediye vermek istiyorsanız... Mobil Uygulamamızı indirtip; bütün güncel gelişmelerden, staj ve burs imkanlarından öğrencilere yönelik her şeyden anında haberdar olmasını sağlayabilirsiniz!

 

ogrenci-kariyeri-sc1

 

Sevdiklerinizi yalnızca bugün değil; her gün hatırlamanız dileğiyle...

Bizden bu kadar sağlıcakla kalın!

Biz Öğrenci Kariyeri Ailesi olarak 14 Şubat Sevgililer Gününüzü kutlar, mutluluklar dileriz!

 

Uğur Can Dilsiz & Betül Koşaksız Özel İçerik

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.