Öğrenci Kariyeri Banner

14. EMG İle Geleceğinize Yön Verin

14. EMG İle Geleceğinize Yön Verin
emk-m

 

[ad name="HTML"]

Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü (SAÜ EMK) gelenekselleşmiş en yoğun katılımlı ve Türkiye genelinde katılımın sağlandığı, her yıl farklı bir temayı ele alarak gerçekleştirdiği Endüstri Mühendisliği Günleri’nin 14.sünü 16-17-18 Mart 2015 tarihlerinde “Geleceğe Yön Ver” ana teması çerçevesinde gerçekleştiriyor.

Her oturumda farklı bir sektör ve konu mercek altına alınarak konuyla ilgili mühendislerin, akademisyenlerin, CEO’ların, girişimcilerin, şirket ve fabrika yöneticilerinin değerlendirmelerini dinleyeceğiz.

Öğrenciler ve iş dünyası arasında köprü kurarak,  trend olan sektörler ve konular hakkında bilgi paylaşımına olanak vermek ve kariyer planlaması yapmakta olan öğrencileri en iyileri buluşturmak için öğrencilerin kariyerlerine layık bir program hazırlandı.

Bizlerin geleceğe, teknolojiye, sanayiye, ekonomiye, bilime, mühendisliğe, geleceği yönetmeye ve hayata bakış açımızı en iyilerin bilgi, birikim ve tavsiyelerinden faydalanarak geçireceğimiz 3  gün bizi bekliyor.

Etkinliğin ana teması etrafında “Gelecek” deyince akla gelen tüm sorulara cevap bulmaya çalışacağız.

“Sektörler, iş hayatında endüstri mühendislerinden neler bekliyor? ”

“Her yerde bilgi ve veri var, peki bunları nasıl yöneteceğiz? Geleceğin Trendi Büyük Veri ! ”

“Artık herkes girişimci, peki yeni girişimcilik eğilimleri nelerdir? “

“Geleceğin iş dünyası ve sürdürülebilirlik nasıl olacak? “

“Peki, gelecekte her şey akıllı mı olacak? Bu gezegende yalnız değiliz, artık nesnelerin interneti nasıl bir şey ki acaba?”

“Gelecek odaklı fark yaratan girişimler ne olacak? “

Başarı Hikayeleri olmayan EMG olmaz!

Ve dahası….

3 gün boyunca gerçekleşecek oturumlar, eğitimler, işe alım simülasyonları ve workshoplar ile katılımcılar ana tema hakkındaki en güncel konuları, sektörleri en iyilerinden öğrenecek ve bire bir iş dünyasıyla tanışma fırsatı bulacaklar.

Katılımcılara çeşitli firmaların fuaye alanında kuracağı stantlarda iş ve staj imkanı sunulacak ve sürpriz hediyeler verilecektir. Stantlarda firmaların insan kaynakları stratejilerini, yeni ürünlerini ve sundukları hizmetleri tanıyabilecek ve firma temsilcileriyle birebir iletişim kurabilme fırsatını yakalayacaksınız.

Siz değerli katılımcılar için hazırlanan gece eğlencelerinde ise günün yorgunluğunu atma fırsatını bulacaksınız.

Geçmiş yıllarda elde edilen harika deneyimlerle bu sene de EMK olarak sizleri bu üst düzey organizasyonuna bekliyorsunuz.

Etkinliğe katılım ÜCRETSİZ ve SERTİFİKALIDIR.

Diğer detaylar için takipte kalınız.!!!

Facebook etkinlik linki için tıklayın

[ad name="Google Adsense"]

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.