Öğrenci Kariyeri Banner

13. Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması!

13. Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması!
Ülkemizde tasarım öğrencilerinin ambalaj alanına da yönelimini sağlamak amacıyla hazırlanan yarışma; üniversitelerin Güzel Sanatlar ve Mimarlık fakültelerinin Grafik ve Grafik Tasarım, Endüstri Ürünleri Tasarımı veya Endüstriyel Tasarım Bölümleri ve bu bölümlere eşdeğer lisans veya yüksek lisans düzeyinde eğitim gören tüm öğrencilerin katılımına açıktır. Farklı bir alanda öğrenim görüyor iseniz yarışmaya bireysel olarak değil de tasarım öğrencileriyle grup olarak katılabilirler . Yarışmaya son başvuru tarihi 09 Haziran 2017 olan Yarışmanın Seçici Kurul Toplantısı 21 Haziran 2017 tarihinde yapılacak ve sonuçları 23 Haziran 2017 günü açıklanacaktır.

Endüstriyel Tasarımın desteklenmesi amacıyla dereceye giren öğrencilere "ASD & TÜYAP Öğrenim Bursu" ismiyle yılda 12 ay burs da sağlanmıştır. Bu yılda dereceye giren öğrencilere"ASD & TÜYAP Öğrenim Bursu"verilecektir. Ayrıca Yarışmada ilk üç dereceye giren ve mansiyon ödülü kazanan projelere çeşitli ödüller verilecektir.

Birinci: 5.000 TL

İkinci: 3.000 TL

Üçüncü: 2.000 TL

3 adet Mansiyon: (1.000 TL / mansiyon)

Ulusal Öğrenci Yarışmasında dereceye girenler ve sertifaka alanlar dilerlerse WPO-Dünya Ambalaj Örgütü'nün düzenlediği WorldStar Student ile APF-Asya Ambalaj Örgütü'nün düzenlediği AsiaStar Yarışmalarına katılabilecekler.

13. Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması 2017 hakkında daha detaylı bilgi almak için emreerdogan@ambalaj.org.tr ve umitdincer@ambalaj.org.tr e-posta adreslerine irtibat kurabilirler.

Özel İçerik :Gülname Likoğlu

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.