Öğrenci Kariyeri Banner

1. Ulugen Bilim Günleri Başlıyor!

1. Ulugen Bilim Günleri Başlıyor!

19-20-21 Mart tarihlerinde online olarak gerçekleşecek ve tüm bilim severleri, bilim ile buluşturacak bir organizasyonu sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

- Psikogenetik 

- Nörobilim

- Beslenme ve Spor Genetiği

- Nadir Hastalıklar

- Mikrobiyota

- CRISPR/Cas9

Temel konuları üzerinde alanlarında uzman akademisyenlerin konuşmacı olarak yer alacağı 1.ULUGEN BİLİM GÜNLERİ etkinliği için kayıtlar başlamıştır. Katılımın tamamen ücretsiz olduğu etkinlik için etkinlik boyunca gerekli katılımı sağlayan katılımcılara katılım belgesi verilecektir. Ayrıca gerekli katılım gösteren katılımcılar arasında sürpriz çekiliş gerçekleştirilecektir.

Uludağ Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Topluluğu olarak organize ettiğimiz bilim dolu etkinliğimize katılmak isteyen bilim severlerin web sitemiz üzerinde ki kongre sayfasından kayıt formunu doldurması yeterlidir. 

Konuşmacı hocalarımız, öz geçmişleri ve spesifik konuşma başlıklarına ayrıca etkinlik ile ilgili tüm detaylar sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Sizleri de etkinliğimizde görmekten mutluluk duyarız.

Web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Sosyal medya: @ulugensc


Yaren İrem Binici

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Yaren İrem Binici

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.